• 5ats.

    Vizitas pas neurologa. Kaip vyksta menesio kudikio apziura pas neurologa?

    Sveikos, kita savaite mum jau menesiukas, turim siuntima pas neurologa ,norejau paklausti, kaip vyksta apziura, ar vaikuti isrengia visai ar tik virsutinius drabuzelius, reikia pasiruosti, kad butu patogu apziurai :)

    DignaSveikatos priežiūros specialistai, gydytojaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Vinipuka,o kam vaikui galva sviest be reikalo?Kad visos taip daro?Vaikuti dazniausiai isrengia nuogai,arba palieka su pampiu

    grirute

  2. 1

    musu nesiunte, bet pati issiprasiau(isgirdau kad visos taip daro), tai nuogai nurenge(iki sauskelniu), paziurejo kokie raumenuku tonusai, dar galvyte persviete, israse tinkturos pasigaminti vaistinej zoleliu raminancios, bet vaikas jos negere visai, gal cia visiems israso?...Daugiau nebuvom, nors liepe po menesio pasirodyti

    vinipukas

  3. 1

    na, mus tai plikai isrenge, apziurejo viska, refleksus patikrino. Gal tik su sauskelne liko per apziura.

    Anonimas

  4. 0

    Cia tiesiog iprastine apziura sulaukus menesio,kaip vystosi vaikelis kiek suprantu,tai gal uztenka nurengti iki bodziuko be rankoviu ar liepe iki sauskelniu nurengti :)

    Digna

  5. 0

    Na žiūrint kokiomis problemomis. Bet dažniausiai pilnai apžiūri,nuogo visai jenurengia,bet dažnai tikrina kojytes,rankytes,jas nori matyti be jokio rūbo. Galvytę apžiūrint,nuima kepurytes. Kaip priklauso.

    Anonimas