Atsakymai

  1. 1

    Valgykite minksta maista: sriubas, koses, arbatas. Tustinates su krauju, nes musu iseinamoji zarna turi kraujagysliu, sukietejusu ismata pradrasko kraujagysles.

    Imbiere

  2. 1

    gali ir stresas veikti, bet reiktu vandens daugiau gerti , maista ilgai ir gerai sukramtyti, kivi , persimonus valgyti

    vinipukas

  3. 1

    Tai tikriausiai hemarojų turi.Šiaip žvakutės padeda,kremukas ir maistą taikyt,kad nekietėtų viduriai. Arba yra viduje įplėša.

    Anonimas

  4. 1
  5. 1

    Tiesa padeda sėmenų sėklos,jad galima naudoti verdant košes ( pvz.grikių) įberti arbatinį šaukštelį,arba pačias sėmenis pavirti,gausis toks klyjus ksip kisielius ir jį gerti,arba netgi arbatinį šaukštelį sėmenų sėklų suvalgyti užgeriant puodeliu vandens.

    Anonimas

  6. 1

    Kuo maziau valgykite kepto maisto.,,Jeigu yra galimybes sutinkite,virkite sriubas,kosytes....Na,o jeigu norit lengvai iseiti antru numeriu gerkite slyvu sultis...Jei nepades kreipkites i seimos daktara...

    Anonimas

  7. 1

    Pamėgink pagerti rabarbarų taboetes " Radirex " tai natūralus vaistas. Gal padės. Dar tokiom ištisom bėdom padeda "Lepicol" Jei nepadės siūlyčiau pas gydytoją,ir dar svarbiausias dalykas daug skysčių netoli dviejų litrų.

    Anonimas

  8. 0

    Man pačiai asmeniškai išgelbėjo vidurių užkietėjimą nėštumo metu vienos pažystamos patarimas - rytais atsikėlus ant tuščio skrandžio išgerti stiklinę šilto (būtinai šilto) vandens su įspaustomis citrinų sultimis (p.s. vienos citrinos man užtekdavo maždaug 5 dienom). Ir visą nėštumą neturėjau jokių problemų su viduriais. Išbandykit kam aktualu. Ir ne nėštumo metu.

    Anonimas

  9. 0

    Siaubingai atsiprašau už šitą kiekį įrašų. Užstrigo puslapis, vis metė klaidą, o rezultate va ką padarė..

    Anonimas

  10. 0

    Plius - jei tuštiniesi skausmingai ir su krauju, kol susireguliuos tuštinimasis su mityba (nes tas užtrunka), pavartok Eva/qu, jas galima naudoti kai yra hemarojus, įplėšos ir t.t., Lengviau pasituštinsi, ir "nebraižysi" labiau žarnyno.

    Anonimas