• 21ats.

    Ka galima padovanoti 2 metu maziukui gimtadienio proga?

    Namuose pilna zaislu su kuriais net nezaidzia, tad zaislu tikrai nereikis, taciau norisi ka nors naudingo kas ir vaikui patiktu, taciau nesugalvoju....gal galit kas patarkit :) aciu is anksto.

    jurguteaVaikų gimtadieniaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    galbut kokia grazia knyga pasaku su graziom iliustracijom.tokia knygyte kiekviena vakara galima paskaityti maziukui.o beto prisiminimas liks labai grazus.galima nebutinai pasaku pvz apie gyvunus ir panasei.nes jei nezaidzia su zaislais.na gal galima tokiam pipiriukui padovanoti papugele ir padeti rupintis ja.

    LINOS

  2. 3

    na kaip ir daugelis patarciau pasaku knygas dovanot, arba tiesiog ceki vaiku parduotuveje.

    Milana69

  3. 3

    kartais vaikai nezaidzia su zaislais nes jie jam netinka pagal amziu.. gi 2 metu vaikutis jau nebezaidzai su ivairius garsus skleidzianciais niekuciais taciau nesudetingos deliones (plastikines arba medines kaip tik vaikams nuo 1,5 metu, lego tokio amziaus rinkiniai manau ne tik pradziugins vaika, bet kartu bus naudingi.. na aisku visi fizini lavejama skatinantys zaislai.. kaip dviratukas..

    gertruda

  4. 3

    Pritariu ausrutei, nes vaikai visada nori zaislu, o ne kazkokiu dauktu, kad ir jiems skirtu. Pati turiu maza broli, tai jam niekada nebus per daug masinu ir kitu zaislu, todeel nebijok dovanoti zaislu, tikrai patiks :)

    Indruke

  5. 3

    Tokio amžiaus vaikui nieko naudingiau nebus už žaislus. O kad nenori su jais žaisti, tai taip visi vaikai elgiasi. Be to, juk nė vienas vaikas be žaislų neužauga. Gal geriau dauguma žaislų reikia suslėpti ir juos duoti vėliau, kai jau bus šiek tiek apie juos užmiršęs, tada atras juose ką nors nauja. O juk su tokiu vaikučiu jau galima būtų nueiti į žaislų parduotuvę ir pamatyti, prie ko jo rankytės ir akytės linksta. O gal netgi ir pats išsirinks (pagal atitinkamą kainą) sau žaislą ir iš parduotuvės išeis kaip didelis:) Gal tai ir bus geriausia dovana?

    elegancija

  6. 3

    as tai pirkusi knyguciu rinkinuka 4vnt,sudetos dezuteje ir kai atidarai groja rami muzikele ,tada tuo metu skaiciau pasakas,gal kur knyginuose yra,nes as tai pirkau is ranku-tiesiog nesiojo po istaigas

    Aureluze

  7. 3

    dabar galima rasti labai gražių indų rinkinukų vaikams: lėkštė, dubenėlis, puodelis. Vaikutis turės savo:)

    Shoricel

  8. 2
  9. 2

    man rodos galima butu nupirkrti kokia delione -knygele,kur ne tik pasaka galima skaityti bet ir mokytis delioti...kita galima nupirkti koki modelina,is kurio galima nulipdyti ka nori....Mano mergyte buvo gavusi toki astuonkoji su miodelinu tai labai jai patiko,ir mokesi kirpti ir lipde ,buvo patenkinta :)))

    Pearl

  10. 2

    As taip pat manau, kad nieko nera idomiau uz zaisliukus. Nupirkit koki vaziuojanti traukinuka arba nesudetinga masinyciu trasa, kad maziukas suprastu kaip zaisti. Netgi maniskis pusantru metu jau parduotuvej atsirenka, kas idomiau, rankytes prie masinu tiesiasi, paskutini karta, kai konstruktoriu kuprineje nupirkom, tai isdiziai parejo pas mociute ir dar ilgai neleido, kad jam nuo peciu ta kuprine nuimtumem :)))

    Agne