Atsakymai

  1. 2

    labai naudinga, nes vaikas lavina muzikine klausa, groja, vaidina, dainuoja, soka, mokosi klausyti klasikine muzika, visapusiskas ugdymas, neveltui siai metodikai jau 60metu. Greiciau veltui pinigus ismesite kokioj picerijoj...

    vinipukas

  2. 2

    Kai vaikas nori ten eiti, tai labai naudinga jau nuo 4 m. Vaikas mokosi, vystosi, lavinasi ir nebūtinai reikia norėti, kad vaikas taptų muzikantu ateityje. Tai tiesiog vaiko lavinimas ir kartu gerai praleistas laikas drauge su mamyte ar tėveliu. Mano dukrytė labai džiaugiasi, kai aš ją vedu į yamaha pamokėles ir nuolat mašinoje klausomės kompaktinių diskų su dainelėmis iš pamokėlių (pati prašo nuolat įjungti). Dukrytei 2 m 1 mėn.

    Lauryytte

  3. 1

    bet kokia ugdomoji veikla yra vaikui reikalinga. o jei veda specialistai-tai net neverta diskutuoti. vien tik socializacija, komandinis darbas ir tai teigiamai veikia, o ka jau kalbet apie muzikinius igudzius

    juratele

  4. 1

    manau, akd jei vaikas nera muzikalus, tai nuo gimimo lankomos tos mokykleles i ausis muzikines klausos neprides ir retas kuris ten einantis leliukas ateityje bus muzikantas :)
    O seip is kitos puses visi lavinamieji uzsiemimai yra gerai, skatina vaiku kurybinguma, kas siuolaikiniame pasaulyje yra labai svarbu.
    O del kainos ir kokybes santykio tai net nezinau, buvome keliose pamokelese, bet uz tokius pinigus suradom daug linksmesnes ir produktyvesnes veiklos :)

    Adri

  5. 1

    As manau, kad viskas, kas lavina vaikus yra naudinga, taciau viskam savas laikas. Mes buvome yamahos robio uzsiemimuose kai dukrelei buvo 6 ar 7 men, bet ji aiskiai parode, kad jai dar per anksti :)

    Mistikute

  6. 1

    Tik tuomet kai vaikas patsai to nori.

    misisipi

  7. 0

    Net labai naudinga,bet jei vaikas to nori

    Anonimas