• 13ats.

    labai sausa vaiko odele

    Man vandenys nubego 17:00 o pagimdziau 22:00 kaip manote ar nuo to priklauso jog mano mazytes odele labai sausa,juk ji ten be vandens buvo 5 val.Ir jai galite patarkite ka galima naudoti kad padetu.Mano zuikuciui 2 men ir 3 sav

    DaivinaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mano mazyles irgi odele labai sausa.man vandenys nubego sekmadieni o pagimdziau tik antradieni.tai klaussiau pas gyd tai gyd pasake kad cia nuo anksti nubegusiu vandenu.as savo mazes kuneli tepu vaikisku aliejuku ir labai gerai padeda jau susinormalizavo vaiko odele :):):) pamegink ir tu :)

    deimantina

  2. 3

    as tepu ir aliejais ir kremuku vistiek mazyles odele sausa, tai kazkur skaiciau kad nereikia tepti jokiiais kremais vaikui iki 3 menesiu viskas susitvarko!

    cindy

  3. 3

    mano mazius be vandens prabuvo 8h ir manau, kad nuo to nepriklauso odeles sausumas :) jei maudote kiekviena diena, tas labai sausima odele.Kai mums sausejo odele, sumazinome maudimu skaiciu, pradejome maudyti kas trecia diena ir vaistineje pirkau spec.krema sausai ir jautriai odai DECUBAL pavadinimas. iskarto odele atsistate :) o jokie aliejukai nepadejo, nuo ju tik bere...

    Benikiux

  4. 2

    nemanau, kad sausa odytė tai dėl gimdymo. Pasitark daugiau su gydytoja, nes gali paprastos priemonės ir nepadėti, gal tai kokia nors kita priežastis. kartais ir nuo mamytės, maitinančios vaikutį savo pienuku, mitybos priklauso. Mums gyd. iš pradžių buvo patarusi lakišiaus arbatos nuovire maudyti, tepti aliejuku po maudynių. Jeigu yra tik tam tikri sausos odos plotai, galima tepti drėkinančiu kremu, mums rekomendavo exepiale, Esex (nežinau kaip tiksliai rašoma).

    elegancija

  5. 2

    pas mus ir buvo labai sausa odele net luposi. tai naudojau visokis drekinancias priemones ir vishas susitvarke.

    mamyciuke

  6. 2

    Visas vanduo is gimdos neisbega, todel vaikuciai nebuna be vandens. O ir siaip nuo to nepriklauso, daugumos mazyliu odele buna sausa, gali pabandyti po maudyniu patepti aliejuku.

    Indruke

  7. 2

    Keistai, kaip tik siuo metu niekas nesako maudyti kiekviena diena. Cia patare maudyti kiekviena diena, kad odele nesausetu? Nuo vandens, kaip tik odele sauseja. Mano maziukas be vandens isbuvo panasiai, kaip ir tavo o odele visiskai nesauseje, manau cia priklauso nuo odos tipo o ne kiek laiko isbuvo be vandens, kai gimsta juk neplaukioje vandenyje :) Vaistineje daug kremuku ar aliejuku galima rasti, kad odele nesausetu, tik reikia prisitaikyti tinkama, kad padetu, ne visi buna veiksmingi kiekvienam.

    Erika_P

  8. 2

    Na mum kaip tik liepe maudytis kiekviena diena ir toki skysti pilti i vonele,o paskui su specialiu kremu tepti,biski padejo,bet vistiek dar lb sausa,tai tepu alyvu aliejumi gal tas pades.Labiausiai tai rankytes ir patys delnukai.

    Daivina

  9. 2

    Mano pvz.,I ligonine atvaziavau po 10valandu saremiu skausmo,kaklelis buvo atsidares tik3cm.Gydytoja paziurejo ir nustebus paklause,o kur vandenys? Pasirodo,jie islase visa ta laika namie.O as net nepastebejau!... :(.Niekas neleido skatinamu,tad prasikankinau dar virs 20val.,kol pagimdziau.Visumoj kudikis be vandens buvo virs 30val....Nezinau tiksliai kiek tos itakos,bet kudikio odele buvo be galo sausa,pleiskanota net...Kai perringinejom,tai net prisilietus prie odeles,vaikas iskart klykdavo...Maudydavau retai,apiprausdavau su merliuku ir virintu vandenuku,arba mirkiau i ramuneliu arbatele.Tepdavau aliejukais.bet vengiau kazkokiu kremuku,nes iskart berdavo.

    geguziukas

  10. 1

    Kai sausa vaiko odelė - darykite krakmolo voineles, ir jokiu būdu su muilu neprauskite

    Auksare