• 11ats.

    Siandienine TV Pagalba. Nebesuprantu, ar Lietuvoj normaliu vyru nebelike? Tooookia simpatiska moteris, o vyrai jos kazkokie pabaisos... Siaubas! As sokiruota, kaip ji isvis su tokiais prasidejo... Ka jus manot?

    Vita_321Kinas ir TVĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    nu cia yra skonio reikalas, reikti sirgti savom lygom, gal jus kazkam esate tokia i kuria kiti net ziureti negaili, zmogus ne auksas visiems nepatiks :)

    Anonimas

  2. 4

    as visada tik ta ir matau , visada traukia priesingybes :D dazniausiai jeigum moteris grazi tures pagal save negrazu vyra, jeigum vyras labai grazus jo moteris pagal ji bus neisvaizdi :)

    Anonimas

  3. 2

    aha mes ir su vyru matem... baisu. ypac tas su isverstu pilvu,,, na kazkoks kosmaras...

    tikmama

  4. 2
  5. 2

    Laidos nemačiau, tačiau nevisada yra iš ko rinktis. Jei moteris užaugo tokioje šeimoje kur nieko gero nematė ir gyvenime nieko nebandė pasiekti - mentaliteto lygis aiškus. To pasekoje moteris net ne savo noru gali būti įpančiota į nekokio vyro glėbį. Tokias vargšes ir prievartauja į lovas įsitempę, tada jos gimdo vaikus vieną po kito ir tęsiasi užburtas liūdnas ratas be pasirinkimo.

    safyra

  6. 1

    ziurejau ir as ta laida, taip pat nustebau. bet man pasirode kad ne tik vyrams vieno varztelio truksta, bet ir tai moteriai, kitaip tikrai su tokiais nebutu prasidejusi.

    vestina

  7. 1

    paziurejus laida lygiai ta pati pagalovojau:/ normali moteris atrodo, o vyrai baisus, alkoholikai :/ bet mes nezinome visko nuodugniai kaip ten viskas yra, galim tik stebetis.

    aj15

  8. 1
  9. 1

    Aš ir "sergu savom ligom" :-) tiesiog ,šeip keistoka,ir tiek,ji sveika graži,atrodo galėtų geresnį turėti. Neįsakysi širdžiai,matyt ją traukia būtent tokio tipo vyrai . Ta trauka kiekvieno ,nekiekvienam suprantama :-)

    Anonimas

  10. 1

    tikrai simpatiška,bet matyt nelabai su protu :)

    Anonimas