• 35ats.

    Ką rinktumėtės, ar nupirkti savo vaikučiui lavinamą žaislą, ar esant galimybei jį tiesiog išsinuomotumėt?

    radau žurnale "Tavo vaikas" internetinį adresą (www.zaislukaralyste.lt), kad galima savaitei ar net mėnesiui išsinuomoti patinkamą žaislą. Jį pristato į namus nemokamai. Ir mane tai labai sudomino. Ar pasinaudotumėt tokia paslauga, ar geriau jau nupirktumėt savo vaikučiui tokį žaislą (jie ne iš pigiųjų) "visam laikui"? O gal kas tokią paslaugą žino ir ja jau naudojosi? Parašykit savo atsiliepimus.

    elegancijaLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o idomi ideja, aciu uz info reiks pasiziuret.. as ko gero gal nuomociua, nes vaikasm gi viskas greitai nusibosta..

    gertruda

  2. 4

    istikro labai fainas dalykas, kad gali issinuomuoti, nes esame tikrai suklyde su zaisliukais, pvz nupirkome muzikine karasule ant lovytes, sumokejome tikrai nemazai, o maziaus ji neikiek nedomina, tai ir kabo tik del vaizdo, jau apsilankiau siame puslapyje ir susidomejau keliais zaislais, kuriuos noretume isbandyti, o paskui jei patiktu ir nupirkti:)

    Benikiux

  3. 4

    na as kazkaip irgi uz pirkima, bent jau tures vaikas kada nores tada ateis ir pazais,o jei atsibosta galima kur i tamsu kampa uzkista,kai praeina kiek laiko istrauki ir vaikui jausmai lyg naujas zaislas :))))))
    bet aisku jei nesudomina jo tas zaislas nuo pirmu minuciu...tai nzn...pas mus pilna tokiu zaislu,nepigiu irgi,gal ju tiesiog perdaug,arba vaikas dar permazas kad zaistu istisai...

    Milana69

  4. 4

    Kai yra kam paskui atiduoda, tai galima ir pirkti, bet pvz., aš nelabai įsivaizduoju, kur reikėtų visus tokius lavinančius ir griozdiškus paskui dėti. Perparduoti tai vėl kaip pasiseks:) O jeigu tas žaisliukas visai nepatiks? Pvz., mes turim mašinytę paspirtuką, tai ant jos visai nesėda, na nebent vėliau patiks su ja žaisti. Arba karuselė ant lovytės, ji buvo naudojama tik kelis kartus, nes nei ta muzika, nei pats žaisliukas didelio susidomėjimo dukrytei nekėlė. O kai pradėjo jį pasiekti, tai vis nusitraukdavo sau į lovytę:)) Tai pabandymui pradžiai būčiau ir išsinuomavusi:)) Gerai, kai yra draugių, kurios gali pasikeisti su tavim kokiu nors žaisliuku, bet tai irgi ne visada taip išeina:))

    elegancija

  5. 4

    o kokia gera ideja! aciu elegancija, kad pasidalinai, nes nieko panasau nebuvau girdejusi. Jei zaislas brangus, tikrai geriau nuomuociau, nes kiek gi truks tas vaiko dziaugsmas. Jiems norisi vis kitu zaislu, galu gale jie taip greit auga ir reikia vis idomesniu. Aisku, jeigu matyciau, kad vaikas prisiriso prie zaislo ir labai ji megsta, tuomet nupirkciau.

    Ausrine

  6. 4

    Aš gal jau geriau rinkciausi zaislo pirkima, nors gal geriau pirma isnuomociau paziurecaiu jai patinka tada nupirkciau.

    mamyciuke

  7. 3

    As uz pirkime, nuomojantis kainos trumpam laikui yra nemazos. Geriau jau deveta nupirkti nedaug brangesni :) nauja nupirkus gali perparduoti. Galima net atiduoti jau nebereikalingus zaislus, tikrai bus kas pasiima :)

    Erika_P

  8. 3

    As kazkodel,uz zaisliuku pirkima.Veliau issaugosiu tuos zaislus broliui ar sesei,o paskui gal ir anukams;)
    Svarbiausia,kad mano lelius zaidzia su visais zaislais.Vienas atsibosta,kita pasiima ir taip toliau...

    rimrem

  9. 3

    na pasižiūrėjau aš tų žaisliukų nuomos kainas- tai neapsimoka:(((((
    pvz: stumdukas vhech, aš jį dukrai nupirkau už 75lt( nenaujas), o ten už 3 sav už jį prašo 44lt:(
    už lavinamajį staliuką mokėjau 80lt( nenaujas)- o ten už 3 sav 66 lt.
    aš vaikui pripirkau žaisliukų www.skelbiu.lt, ten parvešti iš anglijos padėvėti žaisliukai, esu labai patenkinta, ir vaikui veiklos per akis:)

    pupa34

  10. 3

    Aš užsisakiau 'bandomąją' partiją, tai jau gausiu po savaitės prekes. Pabandysim 3 sav. pažaisti, o tada žiūrėsim, ar patiko tokia idėja, kaip ji pasiteisino ir pan. Parašysiu vėliau savo įspūdžius. O jeigu netingit, užeikit nurodytu adresu ir pamatysit visas galimas užsisakyti prekes:)

    elegancija