• 8ats.

    su vyru senai jau planuojam leliuka,vis viena ir viena juostele.visalaika nesisaugojam.po menesiniu pradejo skaudeti krutis ir pilvo apacia.pamaudzia katas nuo karto ir dabar.bandziau daryti testa neigiamas.bazine temperatura 36.8 menesinem tureciau susirgti si men.16d. ar as pastojau,ar tik mano paranoja?bijau,kad kaltas mano amzius man33m

    ingutukas123Nėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Man irgi buvo 33, kai pirmo lauukiau. Gaminome ji 9 menesius, kol uzsikabino.Jau buvau nusivylusi. O uzsikabino pirmomis dienomis is karto po menesiniu.Matyt ovuliacija mano tokiu periodu buna. Antras vaikelis gavosi is pirmo karto,po 2 metu.:) Jeigu ka, tai sveikinu su uzuomazga:)

    liutukas

  2. 1

    manau , kad jums paranoja. Pirmiau reikia sulaukti mėnesinių dienos, o va jei jau nebepasiroys jos, tada ir darykitės testą. O šiaip aš jums patariu, geriau mylėtis jusu vaisingomis ineomis ( Jas galima atpazinti is isskyru - per vaisingas ienas jos buna kaip kiausinio baltymas: tasios, skairios), ir tuo metu myletis misionieriaus poza, po akto bent pusvalani paguleti pakelus kojas :) Rimtai cia

    Pabuciuok

  3. 1

    nereikia laukti, nereikia bijoti, nereikia....daug ko.atsipalaiduokit ir tuomet tikrai pas jus ateis leliukas

    juratele

  4. 0
  5. 0

    Kantrybes kantrybes , o mes cia juk tik paspeliot kaip ir jus galim pastojot ar ne . Juk jauna esat !

    Mazute

  6. 0

    Nera ko bijoti, tikrai nera :)) jei Dievas duos maziuka, tai ir turesit... na o jei ne tai ne. Bet as linkiu kad galu gale susilauktumete vaikeliu, juolab ir amzius jau lenkia savo.

    diana550

  7. 0
  8. 0

    gal nescia, o gal ir ne. Amzius cia tikrai ne prie ko. Palaukit menesiniu, paziurekikt ar is vis susirgsit :) o po menesiniu nueikite pas ginekologa. Gal nudziugins jus gydytoja/as :))

    diana550