• 17ats.

    Kudikio vystymas nakti. Kaip atpratote?

    Zinau, kad yra mamyciu, kurios vysto ar vyste savo vaikucius naktimis, tad kreipiuosi i jus ir noriu paklausti, kaip atpratote miegoti nebevystomi. Mums jau netoli 3 men ir miegame suvystyti, nes kitaip net neuzmiegame, vaikas migdosi ir makaluojasi su rankytemis i visas puses, nervuojasi, zirzia. Bet vis bandau mygdyti nesuvyscius ir po ilgu migdymo valandu, vaikas uzmiega, bet tada naktis buna visai be miego, vaikas per miegus trina sau akeles, vel rankytes laksto i visas puses, zirzia. Tai nebezinau ka daryti, kaip priprasti miegoti be vystymo naktimis.

    BenikiuxMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as vysciau gal tik iki 1 men amziuas, bet po to na gal iki 2 metu kisau i miegmaiciuka.. man taip patogiua ir vaikas ramesnis, o svarbiausia anklodes nenuspirdavo.. tad siulau gal pabandyk miegmaisiuka nakciai..

    gertruda

  2. 3

    nevysciau nuo pat gimimo

    ruta26

  3. 3

    vystydavau iki keliu savaiciu nes lb rankom mataskodavosi kad net baisu, ir neuzmigdavo o paskui kai suvystydavau pradedavo lb rekti ir nemiegodavo o kai palieku db nevystyta uzmiega kuo pukiausiai auciasi laisvaki maziuke!

    cindy

  4. 3

    O aš tavo vietoje dar vystyčiau ir neimčiau tai į galvą. Nors savosios nė vienam kartui negalėjau suvystyti - pykdavo, išsitraukdavo rankytes ir taip miegodavo. O savo vyresniuosius berniukus tai ko gero iki pusės m. vysčiau, jeigu ne ilgiau, mat tada tiesiog nebuvo tokių mažų šliaužtinukų. Be to tavo jau įprato miegoti suvystyta, tai kitaip ir nemoka:) Manau vaikučiui pačiam ateis laikas, kai nebenorės būti vystomas. Pradėk dienomis pratinti miegoti nesuvysčius, tai palaipsniui ir prie nakties pereisit.

    elegancija

  5. 2

    savaime atprato nakti buti keiciamu pamperiu

    ingrandr

  6. 2

    manaji suvystyta parnese is gimdyklos ir ta nakti ismiegojo suvystytas bet tik tiek isryto apvilko musu rubeliais ir daugiau jokio vystymo net nebuvo,nei makalavosi su rankom per miegus nei ka,netgi kepurytes nedejom ,antra diena jau buvo be kepures kambary aisku,gal del to kad buvo vasara ir nereikejo,net pati gydyt sake nereikia...o apie vystyma tai net nezinau ka pasakyt,kiekvienas augina pagal save juk...

    Milana69

  7. 2

    Dar pavystik dar mažutis o poto vaikas pats nores laisves ir nenores vystytis bent manoji jau megsta miegoti laisvai. Pati atprato.:)

    mamyciuke

  8. 2

    As tik kelis kartu esu vysciusi savo suneli, kai jau visai neuzmigo ilgai, tai suvysciau ir is karto uzmigo :) O siaip nebuvo tokio dalyko, kaip blaskymosi, tai nezinau, ka ir patarti...

    Indruke

  9. 2

    As vysciau mazyli iki kokiu 2,5men.Ir specialiai net nebandziau jo atpratinti.Tik pastebejau viena pavakare,kita,kad jis tik uzmiges,neuzilgo tuoj prabusdavo ne nuo rankyciu makalavimo,o kazkaip inirtingai kojytes muistydavo,pasinervuoja ir vel muisto.Tuomet pagalvojau,kad jam nebepatinka per daug suvystytos kojytes.Tada kita vakara suvystyta uzmigdziau ant ranku,o kai dejau i lovyte,atlaisvinau truputeli visa kuneli.Ir pastebejau,kad pradejo geriau miegoti.Pasimakaluodavo dar rankytem ir prabudinedavo,bet jau ne taip daznai.O su laiku iprato prie to,jog tik jam pabudus,as duodu soskute,palaikau truputi uz rankyciu,palinguoju,jau lovytej kelias minutes ir jis uzsiniuniuodavo.Taip kelias savaites,vis labiau atlaisvindama kuneli nuo suvystymo,kai guldau...jis iprato ir jau net nebesimakaluoja ir rankytem.Tiesa, tiek diena,tiek einant miegucio pavakare,man butinai reikia nors kelias minutes isupti ir palinguoti ji i kokia kaldryte ar adijeliuka,nes taip lengviau iskart uzmiega.Gal tiesiog isaugo jau,ir pats pasijaute nepatogiai suvystytas.Dabar daznai pamatau,kad megsta miegoti issisketes ir iskeltomis rankytemis :)

    geguziukas

  10. 2

    na maniskis nors ir nevystomas nakti makaluojsi kruta juda sukinejasi skersai isilgai lovytes mums men as vis pagalvoju gal man pabandyti ji vystyti nakcei nes kai pradeda maltis tai galo nera.cia zinok su tom ranku trinimu mosikavimusi zizimu ir taip toliau beveik visiem lialiukam yra.vystomi ar nevystomi.cia su kaikuriom mamaom net nebezinom ka daryt kad laliukai ramei nakti miegotu.

    LINOS