• 7ats.

    darzoviu laikymas. Prapjoviau moliuga, jis ganetinai didelis, kaip laikyti likusia dali? gal saldyti? Koks jis tampa atlsileides? patarkite, kaip jus laikote darzoves?

    mano mazulelis pradejo ragauti darzoveliu tyreliu po saukstuka, prapjoviau moliuga, jis ganetinai didelis, kaip laikyti likusia dali? gal saldyti? idomu koks jis tampa atlsileides? patarkite, kaip jus laikote darzoves?

    aj15Maistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    atsipjaukite dali sau, o kita dali kokiai kaimynei padovanokite, nes niekaip neislaikysite. as laikiau verandoj dideli moliuga, kai maziukas dar nevalge, netycia ta moliuga uzkliude vyras su dviraciu na ir ka nuo tos ibreztos vietos pradejo pelyti, teko ismesti, o geriau buciau, kad ir kaimynei atidavusi.

    tikmama

  2. 1
  3. 1

    baisoka kazkaip saldyti, buvau ziedini kopusta uzsisaldziusi, tai toki pavandenijes gavosi, fuj...bjauru net prisiminti:/ gaila supudyti dabar:/ gaila vyras nevalgo, tai viena bandysiu kuo greiciau suvartoti, maziukui bus paragauti

    aj15

  4. 1

    sunku ka patarti, nes mes laikeme balkone ir supelijo, gal i saldikli dekite supjauscius gabaliukais, nors mes tai stengiames nieko nesaldyti

    vinipukas

  5. 0

    Mes laikome prapjauta moliuga balkone, kai nera salciu dideliu. Apdengti reiketu, kad nepasaltu.Tik ne celofaniniais maiseliais,rankslosciu ar ko nors siltesniu. Kai buvo salciai dideli, laikem kambary.Tik pas mus ilgai neuzsilieka prapjauti moliugai, vyras megsta valgyti zalius.Tikrai skanu, paragaukite patys.

    liutukas

  6. 0

    dekui uz patarimus:)

    aj15

  7. 0

    as turejau 2 moliugus, juos supjausciau gabaliukais ir graziai sudejusi i indukus uzsisaldziau, nes kitaip nieko tikrai nepadarysi. tuo labiau kai mes tuos moliugus suvalgem tik per 3 menesius. kai darydavau valgyti, as ju neatsildydavau, o tiesiog idedavau saldytus gabalelius i salta vandeni ir virdavau su kitom darzovem. o jei uzsaldyta maista norite atsildyti, kad jis butu kuo maziau pabliuskes, idekite i reti, tokiu budu vanduo nesikaups po maistu ir jis maziau brinks.

    Anonimas