Atsakymai

  1. 2

    Uneversalu naudojau iki 7 men. O toliau sedima beveik iki 2m. O dabar jau visur einame savo kojytemis. Vezimuka dar saugau, jei tektu koki tolima taska pasiekt,tiek,kiek vaiko kojytes dar nenuves.Ji mielai sedi. Bet tycia vezimuko neimu,kad daugiau judetu.

    Anonimas

  2. 1
  3. 1

    Mums 2m. jei einam toli tai vezimuka pasiimam, nes nevisada nori pats eiti, o jei reik ir sveciuos vezime pietus pamiega.
    Jokiu bobulenciju nematau, kad kreivai ziuretu, matyt, nes neidomu ka kiti galvoja.

    Anonimas

  4. 1

    Nepilnai iki 2metu.Pati atsisake,nes merginai veiksmo reikejo.

    grirute

  5. 1

    Rainbow- jus ziurekite ne i senas bobulencijas, o tai kaip jus patogu :) pvz i mano vaika irgi ziuredavo, o man vienodai budavo, nes man reikedavo daug kur toli su vaiku pakeliauti , kur vaikui dar sunku eiti tokius atstumus, tai sodindavau ir vezdavau, nes nuo nesiojimo ant ranku viena diena kaip sueme nugaros skausmas kad negalejau ne zingsnio zengti, tai nusispjoviau i bobulencijas visas- svarbu man gerai. Viena karta atsimenu kazkoks diedukas sako- nu va toks didelis vaikas , ir dar vezime sedi, sakau - tai ka daryti kad pati neina? Tas sako - nu ka zinau, ant ranku biski panesioti... tai sakau - jus imkit ir neskit ja, va mano namai netoli , imkit paneskit.. tai tas ir uzsiciaupe :D

    Pingvin

  6. 1
  7. 1

    mas mus pametinukai, tai antram vaikui gimus dukra ejo pati nuo metuku, aisku turejom 2 vezimukus, bet kai as budavau viena (o tai labai daznai) tai ji ejo pescio, ir as dziaugiuosi kad taip isejo, o sunui dabar 1.9m tai nezinau kada jis bus be vezimo :))

    lolita24

  8. 1

    o mes sketuku dar ir dabar pasinaudojam kai einam ilgiau i lauka kazkur,nors mum jau ir 1m ir 9men :) mieste gyvenant vaiko ant ranku neprinesiosi ilgai

    Anonimas

  9. 1

    pirmajai vos menesi ar du, neperkur nesedejo vezime. O antrajam tai iki 2 metuku drasiai, ir dabar dar mielai sedetu ir net pamiegotu ( 2,5 m), bet jau kazkaip geda, nors vezimukas sportinis, fainas toks, bet kazkaip jau rudeni pastebedavau senu davatku zvilgsnius, ko mazdaug tas vaikas neina pats o sedi vezimuke. Man asmeniskai budavo patogiau su vezimu, leisdavau ir palakstyti ir vel i vezima... dabar sunku, rankos duot nenori, tai ziurek i bala ilipes, tai uzsikaprizijo kam per mazai apledejusioj vaiku aikstelej bunam. jei senoles eitu savo keliais ir maziau ziuretu tikrai dar sodinciau i vezima kai reikia eiti kur toliau nuo namu. :)

    rainbow

  10. 1

    iki metų,toliau vaikščiojom pačios,esant reikalui biški panešdavau.Kadangi gyvenom beveik kaime,tai jo tiek tereikėjo,manau gyvenant didesniame mieste jo reiktų ilgiau. Vis tik atstumai ir prekybcentriai didesni,neprisinešiosi manau.

    Anonimas