• 9ats.

    laukti ar pirmai pasakyti apie jausmus?

    situacija tokia,du zmones kai buna netoli vienas kito aplinka tarp ju ielektrinta yra :) bet nei vienas apie jausmus nesneka,rimtesnio zinksnio nezengia,bet vienas kitam aiskei parodo kad simpatizuoja,esant progai ir prisiliecia,tik beda kad mano drauge istekejusi o tas asmuo jos vyro draugas,jau nenuotuokia kaip elgtis ar tyleti ar meginti jam kazka pasakyti juolab kad jis atsako i jos flirta ir pats progai esant salia atsiduria jos iskarto,nezinau ka ir patart tokiu atveju,laiksim jusu nuomones :)

    gintarteJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pala pala, tai gal jis negali nieko jai pasakyti , kadangi ji yra jo draugo zmona?? Manau jei zmona nebemyli savo vyro, nori buti su jo draugu, tai pirma reiktu issiskirt , o tik tada kazka mastyt.

    liuli_liuli

  2. 3

    Tikriausiai vyro draugas pamate lengva grobi ir dabar megina ji gauti o jusu drauge gali buti prisigalvojusi visko ,kad tai simpatija ar dar kas.
    Verciau tuos prisilietimus savo vyrui skirtu,nebent tarp ju santykiai paslije ir meiles nebera,tada prasom pulkite i romana jei nebesinori issaugoti seimos.

    Ermita

  3. 2

    o Dieve, na ir situacija... negi jau savas vyras nebeidomus? as tai patarciau, kad jai jau prisidirbo lai tyli, nekankina vyro, nes tam draugui gal tik vienos nakties reikia, o kas jei po to ja paliktu, tai moteriai nei tas nei tas neatitektu. o ir siaip pasileidele kazkokia, jei su savo vyru blogai lai skiriasi.

    tikmama

  4. 2

    tegul skirias pirma ir tada iesko nauju meiliu arba leidziasi ant zemes ir puoseleja esama santuoka, nes ne serialas cia, o gyvenimas..

    Simse

  5. 2

    patariu kuo toliau laikyitis nuo to vyro, ir nebeflirtuoti, nes sitaip elgtis negarbinga jei apie tokius dalykus nezino tos moters vyras.

    Pabuciuok

  6. 2

    Pirma tegul pasiziuri i savo vyro akis "nekaltom akytem"
    O draugo vietoj,tai ka as zinau,gal jie abu sutare ja patikrint ;D
    Jei ne,tai vargsas tas vyras, kuriam meluoja i akis ziuredami abu...
    Bjauru kai tave isduoda tuo paciu metu ir tavo "barakuda"esanti salia... ir draugelis uzdeda "elnio ragus"

    Anonimas

  7. 2

    Sunku kažką patarti,nes pati asmeniškai su tuo nesusidūriau.Man čia daugiau kvepia kaip neištikimybė.Manau tau nereikia nieko sakyti,nes liksi kalta ir nesuprasta.Tokiu atvėju ji pati turėtų suvokti savo poelgį tokioj situacijoje.Jeigu moteris protinga ir nori išsaugoti savo šeimos turtą tegul pradeda truputį elgtis atsakingiau...

    Anonimas

  8. 2

    neveltui sakoma,uždraustas vaisius pats saldžiausias. O ką vyro savo nebereikia ? aš prieš svetimavimus

    Anonimas

  9. 1

    As irgi pritariu nuomonei,kad pirma reikia su pirmaisiais santykiais iki galo issiaiskinti,tada del tolimesniu nekils jokiu problemu.
    Negalima taip gyvent, tupint ant vieno "koto" ,uzsokt ir ant kito, o tada jau ziuret katras smagesnis..
    Dazniausiai nutinka taip, begi nuo vilko,ant meskos uzsirauni.
    O jei dabartiniai santykiai tokie, kad uzdrausti atrodo kaip medus... tada nebijokit padet tasko .Kam du vyrus vedziot uz nosies?

    Anonimas