• 5ats.

    Ar yra tikimybė pastoti?

    labas rytas. :) Su vyru prieš mėnesines mylėjomės be apsaugos pora dienų, ir dvi dienas iš eilės "baigė į vidų". Paskui už dviejų dienų susirgau mėnesinėm (sirgau gausiai apie 2 dienas, paskui tik tepliojo), ar yra kažkokia tikimybė , jok pastojau? Ir kada atlikti nėštumo testą? Keista tik tai, jog pasibaigus mėnesinėm vis tiek maudžia pilvo apačią, pila karštis kaip prieš sirgimą. :)

    coliukexxxxTestai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    jeigu neateis sekanciios menesines tada pasidaryk testa, nors tikimybe labai maza.

    Jurginele

  3. 1

    Kad kažint ar pastojai. Mylėkis 11-15 ciklo dieną maždaug tomis dienomis. Pirmoji ciklo diena prasideda nuo pirmos dienos susirgimo mėnesinėmis. Tai ir skaičiuok

    Anonimas

  4. 0

    2)) prieš savaitę pradėjau jaustis nekaip, atrodė temperatūros turiu bet nebuvo, mušė šaltas prakaitas. o vėliau vakare atsirado pilvo tempimas kuris truko apie 7d. Nuotaikos kaita dažna. Nors pasidariau nėštumo testus 2 o jie rodo kad neigiamas. Ar tai galėtų būti kad laukiuosi?

    asera

  5. 0

    Sveikos. Turiu pora klausimų:
    1)) Su vaikinu pasimylėjau 05.15 d mėnesinės prassidėjo 05.22 d baigėsi 05.25d. Norėjau paklausti ar buvo tikimybė kad pastot galėjau? Nors mėnesinės buvo normalios gal kiek mažesnės, bet be jokių tepliojimų.

    asera