• 21ats.

    Parašykite, kokį vertingiausią patarimą ir nuo ko gavote mamanijoje?

    Tuo pačiu galima bus lengvai nustatyti paaaaačią naudingiausią patarinėtoją :)

    IgaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Labai sunku būtų išskirti kokį nors vieną vertingą patarimą, kadangi kiekviena atsakydama ar rekomenduodama mamytė vadovaujasi savo patirtimi ir visos nuomonės yra vertingos. Tik ar jomis pasinaudosi ar ne, tai jau kiekvienos reikalas. Man labai patinka palaikymai mamyčių kokiu nors sunkiu atveju, laikotarpiu ar nerandant sprendimo. Man labai padėjo klausimai ir atsakymai apie MP pienuko gamybą. Pasiklioviau patarimais, kad būtent 3 mėn. metu pienuko sumažėja ir nereikia nuleisti rankų, o toliau maitinti,gerti kmynų arbatą su pienu. Taip pasikliaudama šiais patarimais sugebu maitinti iki šiol. Ir dar, ne vienas patarimas, priminimas, nes kai ką gal jau ir žinojau, padeda išlikti ramiai ir savimi pasitikinčiai vaikučio auginimo metu. Ačiū visoms už nuoširdžius patarimus, dalinkimės jais ir toliau:)

    elegancija

  2. 3

    Man labai nepatinka toks isrinkinejimas,kuri geriausia...cia zinoma tik mano nuomone.Nes man visos mamytes,maziau ar daugiau yra pagelbejusios.Aciu jums visoms.

    geguziukas

  3. 3

    Man atrodo,cia ir rinkimu nereik,ir taip aisku,kad Elegancija daugiausia vertingu patarimu duoda:)
    Labiausiai jai esu dekinga uz ledo kubeliu terapija gydant hemoroju!!Aciu;)

    rimrem

  4. 3

    Na kuri vertingiausia net nezinau visos cia yra kazkuo vertingos viena zino ta kita geriau ismano ana.Tačiau mamanija man daug kuo pagelbejo kai atradau šita tinklapi tai labai apsidziaugiau nes čia galima ir pabendrauti ir atsakima gauti į rupima kalusima.
    O patarimu tai praverte kaip atpratinti vaka nakti gerti arbata, kaip sestis ant puodo. elegencija tikrai dauk ka ismano ir zino verta jai padekoti uz išsamius atsakymus.

    mamyciuke

  5. 2

    Nuo elegancijos tai isvis begalė patarimų ir naudingų nuorodų gavau.

    Jorkaile

  6. 2

    Man labai naudinga buvo kristales įdėta nuoroda apie drabužių komisą, į kurį galima nešti priduoti savo senus drabužius.

    Jorkaile

  7. 2

    labai daug gerų patarimų, pvz kad norint lengviau pagimdyti reikia daug vaikscioti ar pasimyleti. Dar kad panasios problemos yra ir pas kitus, todel paskaites nusiramini, kad nieko blogo tavo vaikui nera

    vinipukas

  8. 2

    o as nei vienos dalyves neisskirsiu,nes vienos visose srityse vienodai kompetingos, manau nerasiu.kiekviena skirtingas sritis,skirtingai ismano.viena viena sriti ismano,kita kita.Pasiskaitau atsakymus ir kiekvienas atsakymas savotiskai demesio vertas.

    gintarep

  9. 2

    o as manau kad visos mamytes pasitarnauja ir duoda naudingos informacijos...pasiskaicius kiekvienos nuomone galima issivesti bendra kuri tau priimtiniausia ir geriausia...:)

    Pearl

  10. 2

    na man tai daug kurios padejusios:vienos papasakojo kad yra lekstutes kurios prisipildo silto vandens tai taip susyla maistas.Kitas patarimas del isberimo:paaiskino,kad aplink lupytes isbere nuo soskes ir labai dekui.

    Aureluze