• 6ats.

    del saldumynu. Man 10 savaiciu, sako, kad daug saldumynu negalima. Bet labai ju noriu. Kaip atsisakyti?

    man 10 savaiciu, sako kad daug saldumynu negalima, bet man geriau mesos nebus, bet tik saldumynai, negaliu kaip ju noriu. valgau ir valgau, kaip man ju atsisakyt? gal kas patars?

    ilonaaMaistas ir vitaminaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    taip, patarsiu - atsisakyti savo valios deka tik. arba pakeiskite dziovintais vaisiais. beja, kas jums sake, kad negalima saldumynu - galima, tik su saiku

    busimamama2

  2. 1

    Aš kirtau saldumynų tiek kiek man norėjosi ir kas man nutiko? o gi - nieko, tik laimingesnė nuo to jaučiausi. Tiesa, man svoris neaugo nuo to.

    Pabuciuok

  3. 1

    As pradejau mazint saldumynus.Sokoladus iskeiciau i hemotogenus.O meile busimam kudikiui padejo saldumynus iskeist i pilnaverti maista.

    grirute

  4. 1

    Yra kazkokiu maisto papildu, nuo kuriu saldumynu norisi maziau, ar beveik maziau. Dabar pavadinimo neatsimenu, bet galite paklausti vaistineje.

    Yuki

  5. 1

    Jeigu tik norisi ir valgyk i sveikata,nes matyt tavo busimas mazylis reikalauja is taves...Gal laikui begant tas poreikis saldumynams apmazes ...As vakar mandarinus pradejau kimsti i save,bet nezinau ar laukiuos..Mielai pasidalinciau apie tai placiau,bet bijau apsikvailintii!:-D

    Anonimas

  6. 0

    as asmeniskai visa gyvenima,saldumynu beveik nevalgydavau,man jie nepatinka,bet kai pastojau ir nestumo metu as ju taip norejau,kepiausi pyragus,pirkausi bandeles,sokoladus,atsidarydavau saldainiu dezute ir smaguriaudavau ir nesukau sau galvos,valgiau,nes norejau,vadinasi mano organiszmas to reikalauti pradejo.Tik zinoma,jei esi linkusi i apkunuma,tada siek tiek riboti reikia,geriau bandele,ar sokolada iskeisk i koki sultinga,saldu vaisiu :)

    flower31