Atsakymai

  1. 5

    Buvau. Keliavome su visa seima :) Tikrai nuostabi salis, grozis neapsakomas... Jei tureciau galimybe, ten ir gyvent pasilikciau ;) Zmones visi kulturingi (bent jau mums tokie pasipuole) , bendraujantis... Zinoma daug rusakalbiu, del to radom su kuo galima butu drauge praleisti laika. Tiesa pasakius ne taip ir brangu..

    liuli_liuli

  2. 4

    Važiavau su drauge ir dukryte, be vyro, tai neatsigynėm vyrų dėmesio. Paskui sužinojau, kad su jais kalbantis nereikia žiūrėti į akis, kitaip jie supranta kaip flirtą. Būtent tas įkyrus dėmesys ir labiausiai gadino nuotaiką. O visa kita - ekskursijos į kalnus, ypač maistas - buvo puiku.

    marcipana

  3. 4

    buvau pries 7 metus, tada nepatiko nesvaru ir aplamai man kazkokai viduriu infekcija gavos tad net grizus i lietuva teko gydytis, aisku dabargal geriau???

    vejune

  4. 3

    Kurortai isciustyti turistu akytems. Jie nemato daugiau nieko, isskyrus viesbucio baiseina ar papludymi... Man teko Turkijoje lankyti du miestus, Izmir - didelis uostamiestis ir Stambula. Galiu pasakyti, kad nepatiko niekas - nei zmones (labai grubus, nemandagus, negerbiantys nieko), nei maistas restoranuose, nei gamta nesuzavejo. Na gal ta istorine sritis - architektura tu didziuju mececiu (Hagia Sophia ir kt)gana ispudinga. Bet tik tiek. Daugiau nenoreciau ten vaziuot, net ir i kurorta, kur turistams visi i uzpakali lenda ir jie pasijaucia devintam danguje. Pamacius paprastaja Turkija, susidariau nuomone,kaip apie prasta sali. Ir dar blogai buvo, kad ten buvo ramadano metas, kai mes lankemes.

    Vita_321

  5. 3

    taip esame buve, nuostabi salis, o juros grazumas, linkeciau visoms nuvykti. apie parocius tai nesidomejau nes vaziavau gerai apilseti , gerai maitina viesbutije kuriame buvome buvo ant pacio juros kranto, vaizdas tiesiog nuostabus, prieziura , aptarnavimuas geras. gaila kad sia vasara niekur nebeisvyksime :(

    Anonimas

  6. 1

    Atostogauti Turkijoje - nuostabu. geresnio poilsio suderinto su pinigais (PIGUMU) nerasi. Ir nuvažiavus pailsėti - įspūdžiai kuo geriausi. Tačiau esu buvus ir nepoilsinėje kelionėje Turkijoje.. Stambule, Izmire, Cesme.. Na tai, įspūdžiai prastesni.. Žmonės gyvena skurdžiai. Mažesniuose miesteliuose atrodo, kad visi išmirę. Gatvėse, parduotuvėse tik vyrai. Šiukšlių daug.. namai su išdaužytais stiklais. Prie namų netvarka, nors matosi, kad žmonės gyvena.. Tik Stambule jaučiamas lyg koks slenkstis tarp vakarų ir rytų.. nes ir pačių turkų sutiksi prisžiūrinčių, keliaujančių, susikalbančių angliškai.. Ir Stambulas toks prabangus miestas...

    Jorkaile