Atsakymai

  1. 3

    kadangi dantukai gesti pradejo tai saziningai valome, diegiame jam jog reikia valyti. buna pries dusa valau dantukus, o kartais po duso, tai jei pries dusa neisvalau, jau galvoka, kad pamirsau, visada primena, kad dar dantuku nevale. labai nori valyti, visada su noru valosi. jei po dantuku valymo dar koki obuoli sugalvoja suvalgyte, tada vel kartojam procedura.

    tikmama

  2. 2

    Dukryte pati prasosi, ir pati jau valosi. Tik kartais priminti reikia. O valosi 3-rys kartus i diena. Tik atsikelusi, po darzelio, bei pries miega. :)

    liuli_liuli

  3. 2

    Valau sąžiningai, jau su fluoro turinčia pasta, nes atsirado tarpdantyje mini skylutė (anksčiau naudojom pastą be fluoro).

    marcipana

  4. 2

    Nesaziningai,ryte nera laiko i darziuka skubam.O vakare,jei buna pavargusi,tai irgi jau nesivalom.Mums tai vakarinis ritualas.

    grirute

  5. 2

    saziningai, nes dukra pati praso rytais ir vakarais nes mato kad mes valome, na ir sunus irgi jau graziai rodo dantukus kas valyt, tai kad kaip as netyngeciau abudu visada laukia prie vonios :)

    lolita24

  6. 2

    atvirai pasakius nesaziningai :) bet taip tai visada valome, buna kad gristame labai velai, arba vaikas pats uzmiega. ryte eidamos i darzeli nesivalome nes pusryciu nevalgo, o darzelije po pusryciu valosi :)

    Anonimas

  7. 1
  8. 1

    visada valom rytais butinai,vakare kaip iseina

    sandritute

  9. 1

    stengiamės kiekvieną dieną pora kartų jei išeina, nes yra pagedęs dantukas :(

    protas

  10. 1