• 7ats.

    Iki kokio amziaus supdavote savo vaikucius pries uzmiegant? Jei isvis supdavot

    As savo vaikuti ipratinau uzmigt supant ant ranku. Tai pilvukas skaudejo tai dantukai tai seip irzlus ir supdavau. Ir dabar galvoju gal pats lsikas mokint uzmigt pati? Iki kokio amziaus supote mazysius, neskaitant jei ligotas? Maniskiui tuoj bud metai

    erjuockeMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Beje, lovytej supau gana ilgai, iki beveik 2 metuku. Pats prasydavo kad pasupciau, o po to padarem kad lovyte nebutu supama.

    Yuki

  2. 3

    Ant ranku supdavau nebent nakti, bet pries miega ar dienos metu - niekada, isskyrus supima lovyteje pries miega.

    Yuki

  3. 2

    nu cia dabar??? kokie dar isipratinimai- knygu daugiau skaitykit nebe bobuciu klausykit... kam jums tas vaikas jei pratinat ji kaip sunyti?? vaiko pratinti nieko nereikia, tai naturalus fiziologinis pojutis- uzmigti supuojant mamytei. Ateis laikas pats vaikas sakys mama as miegosiu eik lauk is kambario.... ka jums taip sunku ar laiko neturit 5-10 min vaikui skirti pries miegeli pasupuot lopsine paliuliuot??? neklausykit yuki tik,- ji neaugino iki pat 1 m ar daugiau savo vaiko- augo jis su seneliais ir dabar ji labiau rupinasi vyrais nei vaiku ( neskaitant LOPTOPO) :)
    as dukra supau iki pat 2 ar net daugiau metuku- poto kadangi miegojo musu lovoje iki 4 metuku tai supti nereikejo, pasekdavau pasakele ir uzmigdavo, as pabudavau salia poto iseidavau.
    Na o maziu jam dabar 2,5 m supu iki pat dabar, tiek diena tiek vakare :) na ne atsistojusi tabaluoju, o atsisedu ant lovos- atsinesa pagalvele atsigula ir truputi supuoju dainuojant lopsine.... ir taip ne dienos kitokios, ir net nebuvo minciu pratinti atpratinti... vaikas negali priprasti, jei jam to reikia tai ir reikia, na nebent buvo paliktas nuo gimimo uzmigti lovelej klykdamas ( KAD NEISIPRATINTI ANT RANKU) tai aisku jau pamesi i lovele ir uzmigs... seip tikrai nemanau kad yra kazkur apibreztas laikas ar normos iki kiek vaika imti ant ranku iki kiek ne, iki kiek supuoti ar nesupuoti.... nebesigilinu :) tiesiog palinkesiu neklausant bobuciu sovietiniu patarimu supuoti ir myluoti savo vaikeli kiek imanoma daugiau, tikrai mamos nebus perdaug ir "neipras"- nemanau kad jau taip mamai sunku...

    rainbow

  4. 2

    pirmaji pripratinau iki pusantru metuku. O antrojo nesupiau.

    tikmama

  5. 1
  6. 1
  7. 0

    manajam 1m7mėn, kitaip neužmigdau,tik ant rankų,neturiu kantrybės valandą laukt,kol verkdamas užmigs.

    Anonimas