Atsakymai

  1. 6

    mes turejomir striuke ir kombinzona.aisku kaip vaziavom i lt tai pasiemem abu nes lietuvoje daug sniego buna ir ant kalneliu vaziavom

    deimantina

  2. 4

    musu leliui 10men bet jis ziema nesios kombinezona, daug silciau.. o tavo vaikeliui dar tik 6men tai aisku kad siulau vientisa, kiek jam to judejimo reikes, juk dar nebegios.. jau ziurek suauges ieskosi kuo ilgesnes aprangos per salti o maziukam isvis.. tuo labiau kai nejudi o vezime sedi.. as tai tik uz vientisus

    kristale

  3. 4

    O aš siūlyčiau vientisą, nes tik tokius ir turėjom. Mes gimę rugpjūčio mėn., tai žiemą praktiškai buvom tokio amžiaus kaip ir jūs. Tikrai nereikalingas atskiras, nes kaip jau ir buvo minėta, vaikutis lauke nevaikšto, kelnių atskirai permauti irgi nereikia. O į vientisą - tik įkišai:)) užsegei ir išlėkei į lauką. Pas mus netgi buvo kombineziukas su batukais (medžiaginiais), tai nereikėjo nieko kito papildomai mauti. Tik vilnones kojinytes užmauni papildomai.
    Nesutikčiau su nuomone, kad sėdinčiam vaikučiui reikia atskiro kombineziuko. Kaip tik tokiu atveju striukytė gali susisukti, užsilenkti ir pan. Tada teks papildomai taisyti, sukels nepatogumų. Be to, juk tokio amžiaus vaikutis lauke dažniausiai skaniai miegos, tai ir jam bus paprasčiau vientisame. Be to, dar kartais, kai žemesnė temperatūra būdavo, papildomai užklodavau kojytes adijeliuku. Aš esu tik už vientisą kombinezoną. Netgi savo dukrytei, kuriai jau dabar 1,1 mėn., galvoju dar naudoti bendrą kombinezoną.

    elegancija

  4. 3

    6men kudikiui manau butu geriau vientisas rubas nes jam turi buti patogu

    sheelsi

  5. 3

    As gal siulyciau kombinzoniuka bet ne vientisa nes jau sedes mazylis.

    austeja0809

  6. 3

    O aš siūlyčiau pirkti vientisą. Vaikiukas dar nedidelis ir to judėjimo tikrai dar nedaug. Ir vistiek į laukutį daugiau dar su vežimu eisit, tai gulėt daug patogiau su vientisu.

    trejetukas

  7. 3

    mes turejom striukyte su kelnem(komplektą), nes jei tik striukyte, tai bus sunku ziemines kelnes rasti. kadangi tokio amziaus mes tik miegojom lauke, tai mums labai patiko ir kombinezonas, kuris buvo keliais dydziais didesnis, todel prisirenge nesaldavom ir aprengt paprasta buvo ir kelnių guma nespaudė.

    vinipukas

  8. 3

    Dabar yra pirkti kombinzonu is atskiru daliu manu puikus variantas mes toki zadame pirkti ir vaikui daug lengviau judeti. O vientisam kombinzone gal jau nelabai bus patogu jai jau dabar 6men tai kaip baiksis kombinzonu sezonas bus daug viresne.

    mamyciuke

  9. 2

    Aha :) Man irgi toks klausimas iškilo :)
    Vilante, būtų malonu, kad paargumentuotum savo nuomonę. Nes pvz.: aš tų minusų neįžiuriu vientisuose :)

    trejetukas

  10. 2

    Tokio amziaus vaikuciams mano nuomone geriausia vientisi kombinezonai.Taip ir silciau,ir patogiau.

    rimrem