• 24ats.

    Ar Jums kartais taip nebuna, kad nusiperkate siek tiek ankstoka mazesnio dydzio drabuzi su ta mintim, kad vos kelis kg numest reikia ir rubas deres idealiai?:)

    rimremApsipirkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    as niekada neperku drabuziu su ta mintim kad kaskada graziau atrodys, nes pas mane ant pilvo "gelbejimosi ratas " :D tai reiktu ne kelis kg numest, bliuskutes nesioju daugiausiai kaip nesciom :)))

    kristale

  2. 4

    Niekada nesu pirkusi mažesnio išmeros drabužių nei man reikėtų,prieš pirkdama drabužį jį pasimatuoju,kad būtų,kaip tik...Tiesa,esu nusipirkusi kelius drabužius truputį didesnius,su ta mintimi,kad per žiemą galiu priaugti svorio;-))))šiaip tai neperku ir negalvoju taip,bet jau labai patiko šie drabužiai ir apsivilkus visai neblogai atrodo tai ir pasidaviau pagundai;-)

    debesėlis

  3. 4

    O man atvirkščiai būna, dažniau nusiperku per didelius drabužius arba jie kaip tik, o po kiek laiko drabužis tampa per didelis:)) Gal išsitampo??? Na, ne visada taip būna, bet per mažų neteko nusipirkti:)

    elegancija

  4. 4

    O taip :) Man gan dažnai taip būdavo. Bet dabar jau stengiuosi tokių drabužių nepirkti. Nes tikrai nemažai kabo spintoj beveik nenešioti. O ir išmesti gaila, nes vis tikiuosi, kad tie keli kg kažkada ištirps :D

    trejetukas

  5. 3

    As irgi seniau tokia manija turejau.Irgi daugybe rubu turiu nenesiotu.Gerai,kad broliene laiba turiu,tai ji kai ka sunesioja.O dabar as jau reliste.Perku savo dydzio.Net kartais per didelisu nusiperku.Taip gera ant dusios pasidaro:)

    rimrem

  6. 2

    kazkada buvo kelis kartus,dbr perku tik tai kas man kuo puikiausiai tinka,nemegstu pernelyg dideliu ir ankstu rubu

    ruta26

  7. 2

    Nusipirkdavau.. Bet tie kg vistiek nekrisdavo

    Auksare

  8. 2

    Niekada neperku nors vienu dydziu mazesniu drabuziu.. Perku tik savo dydzio, nes paskui su akstokais bus nepatogu ir is sono gal kvailokai atrodyciau su per mazu pvz megztiniu..

    Imbiere

  9. 2

    Per anksto rubelio pirkti nemegstu, nes paskui jis issitampo ir greit nebegrazus tampa. Tai esu realiste ir visada perku tik savo dydi, visada dar pasimatuoju ar tas dydis nepasikeite, o vdrug sulieknejau :))))

    Agne

  10. 2

    As tai megstu aptemptus rubus. Pirkdama ziuriu, kaip atrodau dabar. O kaip bus veliau-negalvoju.

    jurc