• 7ats.

    gal kas vartojote ir galite papasakoti ar padeda ka nors: Maisto papildas Feminine tabletės N30?

    o stai aprasymas:

    Sužadina moters jausmingumą!

    Sudėtis:
    FEMININE™ - tai maisto papildas, kurio sudėtyje yra natūralių ferulos šaknų ir dygliuotųjų kaparių pumpurų ekstraktų.

    Aprašymas:
    Daugeliui moterų dėl įvairių priežasčių jų lytiniame gyvenime trūksta energijos ir natūralaus sujaudinimo. Atlikti tyrimai rodo, kad maisto papildo FEMININE™ sudėtyje esančios augalinės medžiagos padeda moterims pažadinti natūralų jausmingumą. Jau daugybę amžių ferula graikų ir arabų medicinoje plačiai vartojama mažinti nuovargiui ir skatinti libido (lytinį geismą), o kulinarijoje ji naudojama kaip pikantiškas prieskoninis augalas. Į FEMININE™ be ferulos yra ir dygliuotųjų kaparių pumpurų ekstraktų. Kapariai gerai žinomi Viduržemio regione kaip maistinis augalas, tačiau tradicinėje medicinoje jie vartojami kaip afrodiziakas lytinei veiklai stimuliuoti. Be to, kapariuose gausu antioksidantų. Moksliniai tyrimai rodo, kad ferulos ekstraktuose esančios veikliosios medžiagos gerina kraujotaką. Kaip žinia, efektyvi kraujotaka genitalijų srityje neretai yra kokybiškos meilės garantas. Tyrimų metu apklausus FEMININE™ vartojusias moteris nustatyta, jog jau po vieno mėnesio 80% atsakiusiųjų pastebėjo padidėjusį libido. FEMININE™ vartoti saugu. Maisto papildo sudedamosios dalys yra gerai žinomos tiek tradicinėje medicinoje, tiek kulinarijoje. Jokio šalutinio poveikio vartojant FEMININE™ nepastebėta.

    Trigubas poveikis:
    · Didina libido bei žadina geismą
    · Mažina nuovargį ir suteikia energijos
    · Gerina kraujotaką lytiniuose organuose

    Vartojimas:
    Rekomenduoja paros dozė suaugusiems: 1 tabletė per dieną.

    tikmamaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    anonime, kai kurie dar ir kaip padeda. Pati esu nemazai isbandziusi. Buvo ir visiskai neveiksmingu, bent jau to veiksmingumo nesijaute. Bet buvo net ir labai veiksmingu.
    Beje, sio papildo vartojusi nesu.

    Yuki

  2. 2

    "anonime" nr.2, ka cia kliedi :)))) tik pradzia biski paskaiciau...

    Yuki

  3. 2

    Visa hormonine kontracepcija naikina libido. Norint ji susigrazinti, reiktu mest visas priemones i sali ir pasikliauti pvz nutraukimo budu. Bet tada didesne rizika pastot. Gaunasi uzburtas ratas.
    Pabandyk tuos papildus. Nieks per galva neduos, kaip sakoma :)

    Vita_321

  4. 2

    taip geriu KT, tai jai ir su spirale tas pats tai tada tikrai nezinau.... prezervatyvais saugotis neimanoma, nemalonu isvis....

    tikmama

  5. 2

    aprasymas tai skamba neblogai, reiktu ir man kazko panasaus. as biski ne i tema, bet Tikmama, ar jus vartojat KT? nes KT visiskai panaikina moters libido... organizmas elgiasi kaip ka tik apvaisintas ir del to pranyksta noras myletis. as turiu spirale ir lygiai tokia pacia problema ir nezinau ko griebtis.

    Vita_321

  6. 1

    yuki, seniau zmones sventai tikejo,kad gyvsidabris ir sifili isgydo :)
    Ir apsikrete ji rydavo kaip paskutini siauda pagriebdami..
    Finale numirdavo laimingi, su tikejimu,kad jau sveiksta ir pagerejo :D.
    O kas gyde,del sventos ramybes ,ivardydavo kitas aplankiusias ligas, butent jas ir irasydavo i mirties liudijimus.Pvz: tyrimuose mirties isvadose priezasti nurodydavo:
    -Sifilis isgydytas. Pacientas mire nuo vezio. Ka butent gyvsidabris ir sukeldavo. Tik sitie dalykai mediciniskai dar nebuvo istirti ir irodyti, kad butent gyvsidabris numarino sukeldamas vezi. daug anksciau,nei butu sifilis "suedes" zmogu.Nes gyvsidabriniai preparatai atnesdavo milijoninius pelnus. Todel jo "reklama" ir " iteigta nauda", desperatiskai buvo iskisinejama tamsuoliams.
    Tas pats ir su maisto papildais. 80% ju gulinciu lentynose, moksliskai nei pagrista,nei irodyta ju nauda. O pakenkt,net nugalabyt jau spejo nemazai zmoniu.
    O kitas dalykas, gali sau iteigti,kad ir kukuruzu krakmolas,stebuklingas vaistas. Tik ant pakuotes bus uzrasyta Femine tabletes.. :D , ir gersi ir kratysi savo pinigine, ir nuodysi save, bet protiskai,moraliskai tave tai guos,ir atrodys sveiksi.

    Anonimas

  7. 1

    Realiai maisto papildai isvis nieko nepadeda.O netgi labai zalingi. Kadangi rinkoje,net oficialiuose vaistinese beverciu (tik imitacijos) ju daugiau nei 80% ..
    Pas mus nustatyti tikrosios sudeties, o ne tos kuri nurodyta ant pakuotes su aprasymu ir reklama , is 40% atnestu su skundais tyrimams ,net 35 % melagingu preparatu. Kuriuose randamas pagrinde kukuruzu krakmolas, ir netgi nuodingi susintetinti ftalatai ,tiksliau celiulioze zeles konstinencijos, +dazikliai skonio stiprintojai, o kur tie,dar like lentynuose? Visko patikrint neimanoma,ir originaliu preparatu didele retenybe is vis pamatyti vaistinese.

    Anonimas