• 4ats.

    Vaistu vartojimas

    žinau, kad vaistas ibufenas sirupas, duodamas kai vaikas karščiuoja, o informaciniam vaisto lapelyje parašyta kad jis nuo temperatūros, nuo uždegimų nuo skausmo..kaži ar galima duoti to sirupo kai vaikui dygsta dantys,kai jam skauda. Nebežinau ką duoti jam, žvakutės nepadeda, tepaliuką tepu dieną, o naktį vaikas praverkia, nepamiega nei kiek.Gal ibufenas tiktų, ar dar kokių vaistukų yra?

    FortūnataVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kaip tik neseniai per tv rode apie vaiku dantuku dygima ir rekomendavo homeopatini vaista lasu pavidalu. deja nepamenu pavadinimo, taciau bandykit pasiteirauti vaistineja jo, ar kazko panasaus

    busimamama2

  2. 1

    Su tais skausmingais dantukais tikrai suradau savyje daug kantrybes:)) dekui už patarimus.

    Fortūnata

  3. 1

    nieko nepadarysite, teks išlaukti ir iškentėti, nei vienam vaikui neišdygo dantys, be ašarų...o tie tepaliukai, tai tik palengvina skausmą, visiškai numušti skausmo neįmanoma...tad apsišarvuokite kantrybe.

    Lulu

  4. 1

    Na as nerekomenduociau kist stipriu vaistu,nuo dantuku skausmo.Geriau dantenas pamasazuot,yra specialus kramtukai,kuriuos galima palaikyt saldytuve(kurie su vandeniu vidui)Pirmiau isbandykit visas priemones,arba nepamiegokit keliata naktu.Jei tepat tepaliuka diena,tai tepkit nakciai,pamiegos vaikutis ir jus pailsesit.

    grirute