Atsakymai

  1. 3

    Nezinojom,kas gims,tai su vyru susitarem,jei gims berniukas pirmuoju smuiku griesiu as, renkant varda, bet ivyko atvirksciai ir dukrytei varda pasiule vyras. Jis norejo,kad vardo pirmoji raide butu kaip ir mano,ir kad ir jo vardo raide butu. Taip pat norejo,kad nebutu labai daznas vardas, pasauki savo vaika vardu ir dar keletas atsisuka... :))) Man patiko jo pasiulytas vardas,o ir jo reiksme grazi - ziedas :)

    almyte7

  2. 3

    mano mergytes vardas Arijiele(dievo liutas) o visi tapatina su ariel milteliais , nors taip nera. o man sis vardas lb grazus! o vardu ieskojau internete kur populiarus mergaiciu vardai

    cindy

  3. 3

    Na, mes dareme panasiai, is pradziu issirinkome patinkanciu vardu, tada internete patikrinau ju reiksmes, su vyru veliau atmetem vienam ar kitam nepatinkancius variantus ir liko tik vienas, jo pasiulytas. Mums su vardais bedos nebuvo ir kazko ypatingo ir reto neieskojom.

    Agne

  4. 3

    tikrai ziurejau ju reiksmes internete,nes pazystami dave mergaitei varda Elinga-isvertus reiskia valciu pasiure,jei paaiskinimuose nera tokio vardo,gal geriau neduot,nes galima tikrai paskui apsijuokt,nors cia kiekvienu tevu reikalas.Pvz.mano vieno sunaus vardas Grantas,tai anyta piestu stojo ,kad sitokio vardo net nera pasaulyje(mazokai kur ji buvusi:)),aisku as pasakiau ,kad vardus rinksiu as,vyras ir dukra

    Aureluze

  5. 2

    Niekur nežiurejau, tiesiog man tas vardas Kamile jau labai senai patiko ir sakiau jai bus mergaite tai butinai bus Kamile mano mažoji Kamilyte.

    mamyciuke

  6. 2

    visus kurie patiko vardai buvau prie ju parasius ka reiskia,visad pasiziuredavau internete ka reiskia,nes vardas gali buti grazus o reiksme i "pievas"

    Milana69

  7. 2

    dar nebudama nescia zinojau kad kai gims mergaite pavadinsiu Viktorija:))) o jos reiksme visi ir taip seniai zino:))))))) bet ne delto rinkausi toki varda, man jis labai grazus buvo visada, visos leles buvo tokiu vardu:))))))) o suneliui is keliu varijantu pasirinkom viena ir net nepagalvojau, ka jis gali reiksti:))) iki dabar net nezinau kokia vardo reiksme:)) reiks pasidometi:))))))

    ievutek

  8. 2

    Mes tai išsirinkom patinkančius vardus ir tiek. O jų reikšmėm net nepasidomėjau. Bet dabar kai žiūrėjau, tai berniukų vardų normalios reikšmės. O mergaitės vardo reikšmės tai kol kas net neradau :( O vardas Alvija. Gal kuri mamytė žino reišmę? ;)

    trejetukas

  9. 2

    Mes savo vuikui varda isrinkome spontaniskai,vyrui patiko vardas labai,man pasake as pagalvojau ir sutikau su tuo vardu,kadangi pati neturejau nusizejus koki varda.Tikrai mes neturejom nei kokiu knygu su vardais ar dar ko,kad specialiai vaikui rinktumem varda.Nes tiek tu vardu yra,kad jai dar pradetum gilintis i kiekviena varda galva apsisuktu:))))))))))

    Egle

  10. 2

    As irgi pirma issirinkau visus patinkancius, o po to ziurejau kas ka reiskia. Taip atmetimo principu ir issirinkome vardus vaikuciams.

    jurc