• 12ats.

    3 men. kudikis kakoja kas 3 dienas

    Mano kudikis 3 men. kakoja kas 3 diena. bet iki pakakojimo vis stumia su kojytem ir stena, ir vis issibudina is miego. visada masazuoju pilvuka, kojytem minam dvirati, lenkiu kojytes prie pilvuko, bet nieko. ir vandens duodu. maitinu MP ka patartumet daryti?

    raminta199Žindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mano 4 menesiu kudykis, tustinasi i diena po tris kartus. Ir nesamone kazkokia kad kai maitini MP vaikas gali savaite nesitustinti..

    liuli_liuli

  2. 3

    Savo mityba reguliuok,gal koks maisto produktas netinka kudikeliui

    grirute

  3. 3

    Tikrai nesamone kad normalu 3men. kudikiui nesitustinti visa savaite.
    Kai mano sunui mazdaug tokio amziaus taip buvo, apsilankem pas gyd., suleido kazka panasaus i zvakute, tik skyscio formos, ir iskart viskas susitvarke. Savaites tikrai nelaukem, juk gaila vaiko!

    Yuki

  4. 2

    viskas priklauso nuo to ka jus valgote. matyt kazka valgote ar geriate nuo ko viduriukai kieteja.

    tikmama

  5. 2

    bet jis kankinasi stumia su kojytem nepamiega, kai prie saves pasiguldau lyg ir geriau miega

    raminta199

  6. 1

    mamos nu nebukite kaip is medzio iskritusios...svieskites, tobulinkites:/ kai paklausai kartais, tai pasijauti kaip viduramziais:( jei maitinamas vaikas tik MP, pabreziu tik MP. Tai nesitustinti gali ilgiausiai iki 10 dienu.Vaikutis labai vertina motinos pieneli ir tokio amziaus, ji beveik visa suvirskina, todel kol ismatu susikaupia pakankamai kad suzadintu ta tustinimosi refleksa, gali praeiti ir kelios dienos. Taciau, jei nesitustinant vaikiukui kyla kazkoksai tai nepatogumas, kyla temperatura, po keliu dienu pasitustinama "kasniukais", tada reikia kreiptis pas specialistus. Gal jusu maziukas bezdeti bando riesdamas kojytes.

    aj15

  7. 1
  8. 1

    Dar porą mėnesiukų praeis ir pradės lengvėti jūsų mažyliui ;) Taip būna beveik visiems tokiems mažučiams vaikams. O kad tuštinasi kas tris dienas, tai yra labai normalu

    Pabuciuok

  9. 1

    Mane gydytoja informavo, jai kudikis kakoja kas tris dienas, tai dar nereikia sunerimti, bet jai kas kokias 4 ir t.t tada butina kreiptis i gyditoja.

    Airida1993

  10. 1

    Nieko nedaryt,normalu,kad maitinamas MP nekakotu ir visa savaite.O vandenuko nereikia duot jei maitini MP.

    grirute