• 5ats.

    Zodiako zenklai. Gal yra mamyciu, kurios pacios esate pagal zodiaka liutas, o jusu vyras zuvys? Jei taip, tai kaip sutariate?

    Gal yra mamyciu kurios pacios esate pagal zodiaka liutas o jusu vyras zuvys? Jei taip tai kaip sutariate ar is viso imanomi tokie santykiai?

    Drakoniuke777Sapnai, horoskopai, prietaraiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    *liuli_liuli*, Kur raso kad Jautis su Mergele nesutaria? Tai yra ideali pora, ypac jei moteris Jautis, o vyras Mergele ;)

    Yuki

  2. 2

    Pazistu pora.artimam draugu rate.Tiksliau buvo pora,dabar jau seima,turi vaikeli. Kaip tik zuvis-panele o liutas-vyras.
    Kaip zuvis,toji panale visiskai neatitikka ne vieno budo ir savybiu,ka paminejo yuki.
    atvirksciai visai neuzsidariusi,ir pati pabego kuo toliau nuo artimuju rato,gyvent savarankisko gyvenimo.Yra labai kuribinga ir darbsti,visko siekianti,ir stengiasi viska daryt nepriekaistingai.Yra labai linksmas ir daug bendraujantis zmogus.
    Jos vyras liutas,taip pat yra ir dosnus, ir jaukus zmogus ne tik seimoje,bet ir su draugais.
    tarpusavi jie venas kita supranta is puses zodziu.Ir visiskai harmoningi.
    taigi briedai,tie visi horoskopai.
    Kai as skaiciau,ir analizavau savaji horoskopa, tai ir as tureciau su vyru kaip suo su kate gyvent, bet yra viskas deje priesingai.

    Anonimas

  3. 2

    Svajingos, uždaros, kiek nepasitikinčios savimi Žuvys visai nepatinka Liūtui. Šie ženklai nesutaria vienas su kitu ir dažniausiai nenori turėti jokių reikalų. Tai labai skirtingi žmonės – Liūtai spalvingi ir aistringi, o Žuvys mažakalbės ir linkusios į misticizmą. Pradžioje ši porai vienas kitą intriguoja, tačiau jų skirtumus sunku suderinti. Labai aktyviam Liūtui sunku suprasti ramias Žuvis. Tiesa, yra ir menkų panašumų – abu ženklai nori gauti daugiau nei patys duoda. Liūtams reikalingas aplinkinių dėmesys, o Žuvys pasitenkina artimiausių žmonių ir antrosios pusės globa ir meile. Liūtams taip pat sunku neįžeisti itin jautrių Žuvų, o joms supykus Liūtai negali nuryti savo egocentrizmo ir atsiprašyti. Santykiai labai sudėtingi, o santuoka dažniausiai nėra sėkminga.

    Yuki

  4. 2

    maziau kreipk demesi i visus tuos zodiako zenklus, jei zmogu myli, myli toks koks jis yra. Ir vienaip ar kitaip bandot rasti bendru interesu, bendru sprendimu ar kompromisu.
    Realiai niekada gyvenime nesivadovauju, koks zmogus pagal zodiako zenkla. nes kiekvienas zmogus yra skirtingas, nesvarbu, kad gime ta pati menesi ir diena.
    Zinoma lengviausia yra suversti kalte kazkuriam zodiako zenklui, nei perlipti per save ir keisti save. Juk zmogus yra vienoks ar kitoks, ne del to, kad jo toks zodiako zenklas.

    Shirse

  5. 1

    Pritariu shirse'i . Jei zmogu myli , tai myli koks jis yra , ir myli zmogu , o ne zodiako zenkla . As esu Jautis , vyras Mergele ... Jeigu ziureti pagal zodiaka tai mes netinkam viens kitam , bet jug kazkodel gyvenam ir nesiskundziam , nes mylim vienas kita .
    Nors vyro sese , prisiskaiciusi situ horoskopu , net issiskyre su vyru , sakydama - anksciau ar veliau vistiek issiskirsim , tai geriau dabar , kol vaiku nera . Tai tas jos buves vyras susirado kita , tokio pat horoskopo zenklo mergina ( atsitiktinai , tikrai neieskojo butent tokiu . ) ir dabar laimingas sau gyvena , vaika turi , gyvena jau daugiau nei tris metus ... Tai manau maziau imk i galva , tuos horoskopus . Jei jame bus parasyta - rytoj tau nutiks kazkas blogo , tai tu ir stengsies kad taip nutiktu ? ... Nesamone .

    liuli_liuli