• 27ats.

    Ar patiktų gyventi kitų išlaikomai?

    Kadangi neteko būti tokioje situacijoje, man smalsu suzinoti, ar būtų sunku. Nes esu sutikusi zmonių, kurie net baigę mokslus yra islaikomi tevų ar žmonų (vyrų).

    vinipukasŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as esu vyro islaikoma.. aisku gaila turejau karjiera, megstama darba.. bet suvokau, kad visko neapziosiu arba seima ir vaikai arba as.. tad teko rinktis.. lieka dziaugtis vaiku pasiekimais, trys vyresnieji po mokyklos visas dienas uzimti papildoma veikla, nes galiu nuvest parvest, tarp mokyklos net masinoje siltu maistu pamaitinu, mazaja irgi visur tampau.. aisku man kartasi gaila saves, bet zmogus nevisagalai kartasi tenka atsisakyt daug ko del vaiku geroves..

    gertruda

  2. 3

    tikrai nemalonus jausmas:(((( musu niekas neislaiko, bet kai sunku padeda vyro mama, ir mano tetis, ir taip buna negera, nemalonu, kodel jie turi mum padeti(nors ir zinau kad mano tetis labai gerai gyvena).aisku priimam pagalba, nes juk vaikai svarbiau, uz tuos nemalonius jausmus:((( nes man kazkaip islaikomai kitu butu saves negerbimas:(((

    ievutek

  3. 3

    na kodelgi ne,jei yra galimybiu,buvau vyro islaikoma ir nekentejau,nereikejo prasyti vyro pinigu budavo vienoje vietoje kada reikia ir imi,bet aisku,smagu kai gauni ir savo pinigeliu gali dasideti i seimos biudzeta:)

    dzionike

  4. 3

    buvau islaikoma kai is tevu isejau pradejom gyvent su busimu vyru ir dar mokiausi,tai jis ir islaike mane, baigus mokslus siokius tokius :))) pradejau dirbt,zymiai maloniau gauti savu pinigu ir juos maloniau yra isleist,nei kai vyras duodavo, aisku pas mus nera tavo mano pinigai,yra bendri, bet ka as gaunu didziaja dali galiu isleist kur noriu,kosmetikai,rubam ir visa kita,ir nereikia laukt kol vyras duos, nors kai ir nedirbau visad galejau nusipirkt ka norejau is rubu kosmetikos, niekad negailejo vyras (tada dar tik busimas) pinigu man.o taip kad galiu dirbt,tam salygos yra, galiu uzsidirbt savo lita , bet nenoriu ir geriau sedet ir laukt kol kazkas kazka duos tikrai negaleciau,neissedeciau namuose visa laika, paprasciausiai ir galbut butu geda nuo vyro,jei nedirbciau turedama tam salygas.

    Milana69

  5. 3

    Jau buvo panašus klausimas. Ten pasisakiau, kad nenorėčiau. Ir dabar galiu tą patį pakartoti. Tikrai nenorėčiau, kad mane kažkas išlaikytų. Esu per daug nepriklausoma asmenybė, kad kažkas galėtų man nurodinėti kaip turiu gyvent. Kol esu darbinga, tol tikiuosi sugebėsiu pati save išlaikyti :)

    trejetukas

  6. 3

    Tikrai nenorėčiau gyventi kažkieno išlaikoma,pati nuo 18 metų save išlaikau,niekada nieko neprašiau iš kitų,pati įsidarbinau,per tą laiką baigiau mokslus,nusipirkau butą ir t.t...Aišku,galėjau pas tėvus nerūpestingai gyventi,tikrai nebūtų nieko sakę ir mane išlaikę,bet norėjosi būti nepriklausoma,pati sau šeimininkė;-)Bet deja gyvenime visko pasitaiko,nežinai kas gali atsitikti,gali netekti darbo,sunkiai susirgti ir tapti nuo kitų priklausomas...

    debesėlis

  7. 2

    ne net labai patinka!

    cindy

  8. 2

    Aisku nepatiktu kaip galima vidada kazko prasyti pinigu man tai butu ziauru.

    mamyciuke

  9. 2

    Na, musu su broliu jau nuo paauglystes mama nepriziurejo, tai sukomes patys kaip mokejos, ejom i degalines benzino uzpilinet uz centus, bonkes rinkdavom, pas ukininkus bulves kasem, tai patys ismokom viska uzsidirbt. Kartais norisi pabuti islaikoma, bet ne tiesiogine prasme, o tiesiog, kad butu daugiau pagalbos is salies, kad daugiau musu atliekamu pinigeliu liktu. Bet siaip nepratusi as buti islaikoma. net kai anyta sugalvoja mums nauja sofa nupirkti, tai jauciuosi labai skolinga :))) Daug maloniau yra viska gauti paciam nei is salies, tada nebuna skolos jausmo.

    Agne

  10. 2

    As nuo 18 metu pradejau dirbt ir tikrai nereikejo but islaikomai.Tik pora men vyras dirbo lt,o as sedejau be darbo,tai maniau "stogas nuvaziuos".Jauciausi baisiai,kai reikdavo vyro paprasyt pinigu nusipirkt paprasciausioms higienos priemonems.Jis dirbdavo nuo ryto iki vakaro,o as namie riogsodavau...
    Bet zinau zmoniu,kurie yra islaikomi tevu ir del to ne trupucio nepergyvena.Net atvaziuoja tevu aplankyti tik del pinigu kaulijimo.baisu...

    rimrem