• 5ats.

    Spirale ir nestumas

    Sveikos,domiuosi spiralemis,perskaiciau,kad daugumai nuo hormonines spirales isnyksta menesines,taip pat paaiskejo,kad pasitaiko nestumu,tai kaip suzinoti ar nepastojai,jei tos menesines ir taip jau buna pranykusios,kazkaip nesinoretu suzinoti pvz tik kokiam treciam menesi apie" maza" staigmenele.

    DignaNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    6metus nesiojau spirale nebuvo jokiu bedu menesines buvo normalios ir regulerios

    jolakaciene

  2. 1

    Ziurint kokia spirale naudoji,pvz nuo hormonines daug kam palaipsniui isnyksta menesines visiskai,tai tada taip ir nesuzinosi kad esi nescia kol nepasireiks simtomai,mazas procentas pastoja su spirale,bet vistiek noretusi zinoti nuo pirmu savaiciu apie tai..

    Digna

  3. 0

    Sveiki,esu naujoke :)
    buvau balandzio 28d pas gyne ir jinai man rekomendavo spirale Mirena. As sutikau ir idejau. Man 17metu su vaikynu mes jau 4metai kartu. Mama mano sutiko kad as issideciau ja,nes bijodavo kad pastosiu. Sndn jau kaip 1men su ta spirale. su vaikynu pasimylejomes,bet nezinau ar jinai tikrai apsuagos nuo nestumo... Jauciuosiu kazkaip nlb,norisi miegot ir pavargus esu. Rytoi testa padarysiu ir paziuresiu kaip ir kas :)

    sabka

  4. 0

    su hormonine spirale jei is pastosi tai bus ektopinis nestumas pradejes formuotis kiausintakyje, kas niekada neissivystys i pilnaverti nestuma ir bus salinamas. o suzinosi ar tau ektopinis nestumas turint spirale - skausmais visu pirma.

    Anonimas

  5. 0

    nesiojau hormonine spirale apie metus - mm nebuvo ir nepastojau.. o del staigmeneles nestumui ipusejus tai turejau: gimus pirmam naudojom tik prezervatyvus tad pastojau ir kadangi maitinau mm nebuvo tai nebuvo.. tad tik apie 17 savaite susivokiau kad laukiu antro, tad vienas pliusas jog nestumas praejo labia greitai... o su spirale nebuvo jokiu problem..

    vejune