Atsakymai

  1. 4

    ko, buvo amizuaks iki6men tia maudem por aminuciu, isprausi kuneli galvyte ir viskas:)) poto maudyniu laikas pailgejo, vaikutis su vandenuku zaidzia, dar su zaisliukais, tai budavo 7-10min. dabar kai 1.6tai gaunasi ir 25-30min vonioj turskiasi:))))

    ievutek

  2. 3

    tol pakol matau kad darosi nebepatenkintas arba vanduo atvesta stengiuos maudyti tol kol jam tai teikia malonuma

    sheelsi

  3. 3

    mums menesiukas tik tais tai ilgai netrunkam kelias minutes :)

    cindy

  4. 2

    na maudau to kol isplaunu galvyte ir kuneli tai dar leidziu truputi pabuti,tai apie10min

    Indruleeeee

  5. 2

    Dukrytei metukai ir mėnuo, tai jau maudomės gan ilgai, išeina apie 30 min. ir būna, kad reikia prašyti, kad liptų. Nes kol maudosi ir kraną, ir dušą "naudoja" savo žaidimams, dar žaislų plaukiojančių prisideda. Būna stojasi, sėdasi, išleidžia vandenį, vėl užkemšam:)) Tai kol visų dalykų neišbandom padaryti, tol nenori išlipti. Bet būna ir taip, kad pati nori greičiau išlipti:)

    elegancija

  6. 2

    dabar mano mazajai mergyteimetukai tai maudomes ilgiau nei 5minutes...jei vaikiukui patinka megstame dar iki pagrindinio prausimosi pasipliuskenti vonioje...dukrytei poatinka o mes jos neskubame istraukti is vonios :)mum prausimasis kaip zaidimas ;)))

    Pearl

  7. 2

    mes maudome max 5 min,bet galetume maudyti ir maudyti,nes mano maziukui labai patinka vandenukas:)jis net garselio neisleidzia kai maudomes,tik ziuri akytem staciom ir kojytem skescioja kad tik dar ji paprausti:)

    Doviliuke

  8. 2

    nuprausiu galvyte kuneli ir dar leidziu biski pasipliuksenti ir viskas. neilgai tai trunka.

    mamyciuke

  9. 2

    Iki menesio amziaus prausdavom labai trumpai, nes labai jau rekdavo maziukas, veliau po biskiuka ilginom laika iki 10 minuciu. O kai jau priprato ir ismoko sedeti, tai leidziam nors ir pusvalandi taskytis. Vasara, kai buvo karsta, tai siaip leisdavau vos siltam vandeny pasedeti kokia valanda, pazaisti, jis tiesiog verzdavosi i vonia. Vonia buvo kaip naminis baseiniukas :))

    Agne

  10. 2

    Mano zuikis labai megsta maudytis,tai leidziu ilgiau pasiturksti,apie 10-15min.Mums 9 men.

    rimrem