Atsakymai

  1. 1

    pas mus vidutiniskai trys keturios paros,svarbu daug skysciu kad gertu

    ruta26

  2. 1

    3-4 dienos man taip gydytoja sakė,jei tesis ilgiau aukšta temperatūra eikit vėl

    Anonimas

  3. 1

    vaikui du su puse.
    Pas medikus buvom vakar: CRB rodo normą, tad antib. neskyrė. Trisdešimt devyni laikosi trečia naktis ir diena. Skysčius, žinoma, geria. Tik kiek gali tęstis dienų toks karščiavimas esant įprastam virusiniam peršalimui?

    Rugsėja

  4. 1

    priklausomai nuo vaiko amziaus. jeigum vaikas mazas butina atlikti tirimus issiaiskinti priezasti del ko auksta temeratura, betkokio amziaus vaikui nera normalu auksta temeratura reikia ne musti ja o jieskoti priezasties del ko ji tokia auksta ir priezasti naikinti.
    Susirgus virusine infekcija, vaikui normalu karščiuoti iki 38–39 laipsnių. Tada organizmas gamina antikūnus, tad temperatūros iki 38 laipsnių nei vaikams, nei suaugusiesiems nereikėtų mažinti. Organizmas tuomet pats pajėgus apsiginti nuo infekcijos. Prireikus temperatūrą geriausia mažinti paracetamoliu. Nereikėtų vartoti aspirino.
    Vaikui būtina duoti kuo daugiau skysčių. Priešingu atveju komplikacijų atsiras ne dėl infekcijos, o skysčių netekimo. Maistas nebūtinas.

    laima_Gudiene

  5. 1

    Nevisada,vaikams sukyla aukstesne temperatura,nei suaugusiems sergant.

    grirute

  6. 1

    Iki tryjų dienų ,mano vaikui apie tiek dienų buvo žiemą šią iki 39.6 . Buvo raudona tik gerklytė. Daugiau jokių simptomų. Esant galimybei ,ar dėl kai kokių neaiškių simptomų,vėmimas ar viduriavimas skubu medikų apžiūra.
    Po tokios temperatūros kaip 39.6, ir sunkiai krentanti,o nukritusi su vaistais vėl po kiek laiko aukšta,jokių komplikacijų po visko.

    Anonimas

  7. 0

    reika pas medikus vešti jai tokia aukšta temperatūra.

    mamytukas

  8. 0