Atsakymai

  1. 4

    Mes kaip bunam lauke tai vis pažiuriu ar nešalta nosyte, rankytes tai dažnai buna vėsios. Gal 3val kai vesi ir vejuota diena tai ir per daug, bet kai buna šiltesne ir sauleta tai mes ir netrumpai pabunam lauke juk reikai džiaugtis lauke saule kiek galima ilgaiu:) nes greitai ateis žiema.:)

    mamyciuke

  2. 2

    Nėra vieno atsakymo, tu pati turi geriau jausti, kada laikas namo. Bet jeigu didelio vėjo nėra, lauke nelabai drėgna ir šalta, tai kodėl nepabuvus gryname ore. Bent jau aš pradžioje su mažyle, kai ji daugiau miegodavo, irgi ilgokai lauke išbūdavau. Dabar, kai jau vaikšto pati, tai priklauso nuo pačios dukrytės nuotaikos, kai jau nenori pati vaikščioti ar sėdėti vežime, tada jau ir traukiam namo. Būna visaip, ir valandą, ir tik pusvalandį išbūnam.

    elegancija

  3. 2

    visada tikrinu nosyte ir rankytes,nors mums tuoj menesiukas bet iseinam i laukuti tikrai ne trumpai:)na pabunam ir valanda ir pora kai geresne dienele:)o dabar kai lietus lyja beveik kiekviena diena tai neinam...isnesu trumpam su vezimuku i balkona pakvepuoti grynu oriuku:)

    Doviliuke

  4. 2

    Jei taip galvosi,tai ir peršals tavo pyplius.
    Jei žinosi,kad viską gerai padarei,aprengei vaiką pagal orus,kad ir šalčiau būna orai,vistiek vesk į gryną orą,nors 10-15min. Mano dukros gimė sausio ir vasario mėn,pratindavau nuo 10 min. Pamenu tik išvežu į lauką,po 3min jau miega.:)

    Deimax

  5. 2

    Na mes irgi siltai apsirengiam ir kojytes dar uzsiklojam,dar kol kas nesusalom,visada pasiziuriu ar nesusalo rankytes.Mes ilgai bunam lauke,dabar dar nera taip salta ,dar tik ruduo :)

    gudruute

  6. 2

    Reikia tikrinti vaikuciui salta ar ne, jei vaikucio nosyte ar rankytes saltos tai nereiketu ilgai buti lauke. Siuo metu as savo mazyli galiu tiek laiko laikyti lauke ir jis nesusala, bet kiekvienas skirtingai :)

    Erika_P

  7. 2

    man tai kazkaip net nesinori lauke buti per tokias vejuotas dienas. bet aisku pupai mano tai taspats butu visa diena. bunam tai neilgai siandien tik pusvalandukui isejom.

    Anonimas

  8. 2

    visa si savaitgali, kol buvom kaime, tai su vaiku lauke buvom beveik visa diena, pareidavom tik pavalgyti ir sauskelniu pasikeisti :)... o Vilniuje tai ne daugiau pora valandu... nuvaziave i kaima ar prie juros bandom atsigriebti :)

    Ausrute

  9. 1

    Nepersals, dar kaip tik labai sveika

    Auksare

  10. 1

    siuo metu siek tiek mazyle kosti, negerai jauciasi, tai i kiemuka jau kelios dienos neinam. o siaip manau, kad aprengus silciau tikrai galima ilgai buti kieme. svarbiausi vengti veju, skresveju, kurie itin pavojingi

    vykute