Atsakymai

  1. 5

    O pagalvojus geriau ar vyras galetu pakeist religija del manes,kodel butent mes turime kaska keist. Keisciau tik tada jei jis sutiktu keist religija kartu i bendrai aptarta.

    Ermita

  2. 5

    nekeisciau,nors siaip ir nesu tikinti

    ruta26

  3. 5
  4. 4

    Esu bedieve ir nereliginga, tad nesileisciau i jokius tikejimus..
    Viskas kas vyksta aplinkui,tai yra tai ka pati darai,ir kur atsiduri.
    Siandien cia,o ryt gal kitam zemes kampelyje,ar kapuose atsidursi. Nesvarbu relinga ar ne, juk gyveni ,ir esi gyva valdai savo gyvenima pati. O ne lauki,ka dievas tau palieps daryti...
    Man jokio skirtumo ar tai krikscionis,ar tai nors i alacha tikintis, ar isvis koks budistas.. ziuriu i asmenybe ,konkrecius darbus, siekius ir tai kaip jauciuos salia.
    dazniausiai religingi zmones erzina,savo mistiniais nusisnekejimais,tai tokie net neidomus ir man sameniskai atrodo su "varzteliu" trukumais, nors ir skaityt moka.
    O tas vyras kuris reikalautu tapti religingai... Tai man su juo nepakeliui :)

    Anonimas

  5. 4

    Religija keičiama ne dėl mylimo vyro, o dėl tikėjimo Dievu kitaip. Tad manau absurdas, keisti religija dėl vyro, juolab, kai pati nežinai gal po metu busi su dar kitos religijos atstovu. Čia ne žaidimas.

    Lulu

  6. 3
  7. 3

    Niekada gyvenime nesiaukociau del vyro,jei jis myli,tegu jis ir keicia savo religija,kodel moteris turi eilini karta del viru kazko atsisakyti!?P.S as net ir nesirinkciau kitos religojos vyro!

    flower31

  8. 3

    Nebūtinai turi moteris aukotis dėl vyro. Aš nenorėčiau mesti ,keisti ,tikėjimo dėl vyro. Jei būtų meilė abipusė turi būti rastas kompromisas. O ne kažkam ,kažką aukot,keist.

    Anonimas

  9. 3

    Jei reiketu, tai ir pakeisciau, bet savos niekada nepamirsciau.

    Imbiere

  10. 3

    niekada.
    kadangi pati nesu itin tikinti, tai man ir jokio skirtumo i ka tiketi, taciau kitos religijos vyro nenoreciau.

    tikmama