• 29ats.

    Sauskelnių konteineris. Ar verta?

    Norečiau išgrsti Jūsų patarimą. Draugė lyg ir užsiprašė keistos dovanos palankynoms - sauskelnių konteinerio.. Ką Jūs manot apie šį daiktą - ar patartumėt, ar atkalbėtumėt? Kur galima jį įsigyti?

    SpicyyĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    tikrai begalo geras dalykas tas konteineris as pati ji turiu ir tikrai nesiskundziu :) mes gyvename uk tai ir pirkome cia.bet lietuvoje tai tikrai nezinau kur yra pirkti.

    deimantina

  2. 4

    gal ir geras dalykas bet pati nenaudoju, nes kai daug pampersu ismeti pradeda leisti kvapa , o be to paskui tos kasetes yra brangios pirkti o ju tikrai reikia!

    cindy

  3. 4

    as asmeniskai nepirkciau tokio, jei mieste gyvenciau tai gal... kai su kiekvienu pampiu nebegsi gi i lauko konteineri, o kadangi gyvenu nuosavam name tai kiekvienas prikakotas pampis keliaudavo tiesiai i lauko konteineri, nebudavo jokiu problemu.
    bet ir siaip manau nelabai reikalingas jis,galima geresne dovana vaikui uzprasyti,koki sokliuka,kuris labai naudingas butu, ar kokia supyne, vibro kedut ir panasiai...
    bet cia kiekviena mama renkasi pagal save kas jai butu patogiau...

    Milana69

  4. 4

    As pasakyciau, kad bereikalingas ismislas ir neturejimas kur deti pinigeliu. Jeigu tokia dovana uzsisake drauge, tai nupirkciau, bet pati tokios nenoreciau ir nepirkciau, nes nematau prasmes. Pamperius dejau i maiselius, o tada i siuksliadeze, kas vakara siuksles isnesu, o siuksliedeze spinteleje stovi, tai niekas nesmirda, nebent ilindes i ta spintele idemiai uostysi :)))) Elegancija puikiai paskaiciavo islaidas :))) manau, pigiau pasitaupyti maisiuku is prekybos centru :))

    Agne

  5. 4

    Aš iš karto žiūriu į praktinę-finansinę pusę - konteineris kainuoja 105 Lt+28 Lt už kasetę (joje 28 maišeliai). Tai išeina, kad kiekvienas pampersas tokiu būdu pabrangsta 1 Lt. Pirmomis dienomis tik gimęs kūdikis per dieną "prikakina" gerus 7 pampersus, tai vidutiniškai kasetės užtenka 4 dienom (išeina apie 7 kasetes po 28 Lt). Tai čia ir reikia pradėti toliau skaičiuoti, ar šeima galės tiek sau leisti papildomai išlaidauti, kai taip dažnai reikia pirkti naujas kasetes. O pirkti vien dėl to, kad paskaui ją naudoti kaip paprstą šiukšliadėžę, manau neverta.
    Aš pati elgiuosi kaip rimrem, dedu į paprastą maišiuką - ir į šiukšliadėžę ir nereikia atskiro konteinerio:)

    elegancija

  6. 4

    as irgi manau, kad dovana saunu kad tokia, na kurios pats nelabai sau leidi nusipirkt, bet vistiek norisi..

    gertruda

  7. 4

    tommee tippee (JAV)manau visai pukjus daiktas, bet pati jo neprikciau, vat nebent gauciau toki dovanu.joje yra aromatizuota antibakterine pleveles kasete, tad pamperis ivyniojamas i atskira maiseli, ir 'uzrakinamas' kvapas.tel28pamperiai, ieskoti reiketu pard: kotryna, vaiku miestas

    mysteryy

  8. 3

    Man, tai tas konteineris atrodo visai nereikalingas daiktas. Tikrai daug papraščiau prikakotą pampersą į maišiuką įdėti ir jokio kvapo nesijaučia tada. Aš net ir dovanų tokio nenorėčiau gaut, nes tik vietą namuose užimtų. O ir iš finansinės pusės Elegancija jau viską paskaičiavo.
    Taigi, tikrai bandyk geriau tą savo draugę perkalbėt. Yra daug naudingesnių daiktų, kurių reikia vaikučiui.

    trejetukas

  9. 3

    Tikrai, kaip anonimas parašė, kainos labai skiriasi nuo LT. Pažiūrėjau, kad už10 svarų=37 Lt, tai dar už tokią kainą galima būtų rinktis.
    O gal, Spicyy, tu su ta mamyte pasikalbėk, gal tikrai atrasit vertingesnį daiktą? Kad ir šokliukai, linguoliukai ar net slingas vaikui nešioti, kaip čia jau kažkas minėjo, tikrai būtų praktiškesnis ir vaikučiui, ir mamytei.

    elegancija

  10. 3

    o as turi ta konteineriuka ir man labai patinka. Pirkau ji uz 10 svaru ir man labai pravercia, nes per diena su mergyte bunam antrame aukste, o siuksliadeze pirmame :( juk neprilakstysi kaskart. Gaila, kad LT taip kainos uzkeltos...

    Anonimas