• 19ats.

    Ka jauciate kita diena po pasimylejimo (kai baigia viduje) ar dar kita diena isbega sperma?

    Ir ar jauciate nemalonu spermos kvapa is savo lyt. organu? Ar nejauciate papildomu kvapu iki kol nusimaudote?

    JurgineleIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    skaistte*** ir yuki*** pritariu, nes juk vaikams uzkibti nebutina sperma ten islaikyti visa para :DDDD juokinga,
    tikrai kiekvienas vyras skirtingas ir turi skirtinga spermos kvapa, as savuoju nesiskundziu, nu tad anonime**** nu nepykite, taciau tikrai pasalinio kvapo nebuna, buna tik tas kaip, kad vyras sako kuri jis jaudina, ir cia naturalu. o kad moterys svaruoles, tai taip ir turi buti, juk pas moteris kitaip.....
    as asmeniskai zinau, kad jei nenusiprausciau po sekso ir eiciau nakciai miegoti, tada jau beda, tikrai kvapeli nekoki tureciau, ir vyrui nosi riestu..... tai kam to reikia???

    tikmama

  2. 5

    To anonimui, jei nesikeis nei vienas kelnaiciu, o ir suprakaitaves nenulis po dusu, tai tikrai prasmirs ir po valandos... jau nekalbant po paros.Tam dusas,ivairus prausikliai ir kitos higienos priemones ir skirtos kad nedvokti.
    O savo kaip zmogaus isskirti kvapa, mes visi turime.
    Pagal ji net nesamoningai butent ir sudera meiles chemines reakcijos.
    Yra vyru taip pat su skirtingais spermos kvapais,kaip ir kuno.
    Jei tavasis pvz: neatitinka tavo nosiai skirtu feromenu kvapo, tai jis be abejo tau smirdes, ir jo sperma tau atrodys slyksti ,nesvari likus ant tavo kuno.
    Bet negi ,nesi savo tarpukoji pauostit ar kitiem smirdi?
    As paprasciausiai prausiuos, net jei man asmeniskai ir nieks ten nesmirdi.

    Anonimas

  3. 5

    Tiek as tiek vyras visada po pasimilejimo einame nusiprausti ir is ryto buna viskas o.k

    Ermita

  4. 5

    jai po visko uzmiegama tai taip kita diena isbega:))jai dar einama apsipraust tada besiprausiant isbega:)))))reik prraustis ir jokiu kvapu nebus:))))

    godutee

  5. 4

    Man nera taip buve kad po TO nenusiprausciau, ir kad tiesiog iskart eiciau miegoti ir laukciau kada kita diena sperma isbegs. Juk tai labai nehigieniska. Tada, savaime suprantama, ir blogas kvapas yra. Juk ir patalyne tikrai per nakti issiteptu.

    P.s. Sikart sutinku su visais *tikmama* pasisakymais po siuo klausimu :)

    P.p.s Labai nustebino "anonimo" komentaras. Nes net nezino, kaip vaikai atsiranda :))) Cituoju: "Juk ne visada sperma isbega, kaip vaikai atsirastu jei viskas isbegtu". Prajuokino labai :)))

    "anonime", jei net nusiprausus dvoki, tai patarciau nueiti pas ginekologe/a, nes tai nera normalu ir gali reiksti kokia nors liga.

    Yuki

  6. 4

    Kvapą turiu beabejonės. Bet žinau ką reiškia kvapas kai yra nešvara,suprakaitavimas,ar net esant kokiai problemėlei,kai buvo sutrikusi mikroflora,dėl didelio kiekio antibijotikų geriamų kurią teko patirti,net tikrai eant švariai vistiek jauti,sėdint,vaikštant ar ką darant. Tad žinau ką aš sakau,kad tikrai nėra kitokio kvapo nei yra natūralus ir tik mano asmeninis,po visų lytinių aktų,po dušo.

    Anonimas

  7. 4

    Su tokiomis nehigieniskomis problemomis mes irgi nesusiduriame. Niekada netingime nei pries mylejimasi,nei po jo ilist i dusiuka. O jei ir uzmiegame,tai iki ryto tikrai neprasmirstame, o prabudus rytinis dusas ,abiems kasdieninis ritualas, nesvarbu ar buvo myletasi,ar ne.
    Na, o patalyne, tai susitepe,keiciames is karto. Bent trys syk, maziausiai per savaite.

    Anonimas

  8. 4

    cia jokio siaubo nematau, cia yra naturas dalykas - praustis, juk tarkim, ryte atsikeliate, vyras jus pamyluoja, paglamoneja, o jus ka smirdite? jei taip, tai tada tikrai siaubas...!

    tikmama

  9. 4

    o tai anonime, jei ryte buna kvapas tai gal praustis dazniau reikia?/
    tai taip ir reikia, privaloma buti svaruolem, ka scia bus jei moterys smirdincios prades vaikscioti

    tikmama

  10. 4

    Kadangi po visko eidavau į vonią iš karto, taip kad išbėgtų sutraukdavau, itraujdavau,išstumdavau viską. Tad neteko su tuo susidurti

    Anonimas