Atsakymai

  1. 2

    Tiesa, tikrai labai padeda meditacija. Tik medituoti reiketu kasdien.

    Yuki

  2. 2

    Taip, itampa patiriu daznai. Del nerimo sutrikimo vartoju psichotropinius vaistus, kurie taip pat mazinti itampa. Bet butina gerti ne tik vaistus, o ir kazka paciam daryti, kad tos itampos atsikratyti. Pvz. daryti kazka patinkancio ir pan.

    Yuki

  3. 1

    nuolat jauciu itampa del ateities, nes nezinau kaip vienai reiks isauginti vaika, gaunant menka uzdarbi, jau dabar nezinau kaip pamaitinti, aprengti

    vinipukas

  4. 1

    Dabar retai kada patiriu itampa.Kiekviena skirtingi dalykai ramina.Kam pasivaiksciojimas gryname ore,kam pusvalandis su knyga,muzika,joga,geras filmas.

    grirute

  5. 1

    Vieninteli karta teko vartoti sirdies lasus, kai laikiau teises :) o kol kas, kol auginu vaika, tos itampos nepatiriu, nors iki tol tekdavo ir daznai. Stengdavausi susikoncentruoti ties kokiu nors daiktu, kartodavau, kad tai nieko baisaus ir viskas greit baigsis :) (As jauciu auditoriju baime )

    Mistikute

  6. 0

    siuo metu tenka, nes pradejau dirbti nauja darba. geriausiai padeda artimuju palaikymas.

    vestina

  7. 0

    Man tai buna gan darnai, bunu irzli ir pan. todel gyd patare pagerti toki preparata jis yra naturalus tik is zoleliu, prie jo nepriprantama todel galima naudoti kiek tik reikia, cesradyston vadinas :)

    sheelsi

  8. 0

    b vitaminu kompleksas ar valerijonai.laiku pradeti naudot padeda isvengt rimtu problemu

    raima