• 4ats.

    Klausiu tu, kurios nepastojote virs metu ir daugiau. Kai kreipetes i genekologa su tokiu skundu, kokius tyrimus jums atliko? ar tik vel toliau pasake kad jauni sveiki, meginkit ar po tyrimu skyre koki gydyma? ar pavyko galiausiai pastoti? kokia priezasti nustate nepastojimo?

    taskutisMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mes su vaikinu bandem metus ir vis nepavykdavo. kiekvienus metus einu ps gydytoja kad pasitikrint ir uzdaviau klausima kodel negalim, ginekologe pasake kad tai nieko baisaus, tiesiog po menesiniu ir iki menesiniu pradzios 10 dienu nepastosi, su vyru neskaiciavom tu dienu ir pavyko, esu 14savaiciu nescia ir laiminga:) tiesiog kai ateis laikais tada ir pastosi o eit pas gydytojus ir moket pinigus manau neverta nes gydytojai tik pinigu nori ir nemazai ju reik kad pagaliau suzinot kame problemos, palaukit ir viskas pavyks, tiesiog dar nelaikas matyt.

    ilonaa

  2. 1

    truputi ne i tema,nes i gydytojus nesikreipiau o nepastojau apie 7 metus-nestresavau galvojau ne laikas jauna-ir kagi atejo laikas ir turiu dziaugsmeli

    Anonimas

  3. 1

    abejoju ar ka jie siulys bei patars, geriau patiems pasiskaityti info, pvz neseniai skaiciau kad gali nepastoti del skydliaukes veiklos sutrikimu ir t.t. Isvaziuokite i kelione, pailsekite, pamirskite rupescius ir svajones buna kad issipildo netiketai, girdejau atveju kad sventose vietose pasimelde sulaukia stebuklo, visko buna.

    vinipukas

  4. 1

    jei metus ar du dar nesiseka pastot ,tikrai nenuleiskit ranku ir meginkit ,ir meginkit ,kol uzkipsit :) as su pirma dukryte nepastojau apie 10 m . vis varsciau poliklinikos , ligonines duris su klausimu ; kodel neina pastot ? o jie man atsakydavo ,pas jus viskas tvarkoj ,pas vyra tai pat ,bandykit ir jums pavyks,bet mes bandem bet mums nepavyko ,kol galiausiai atsibodo jau lankytis tose poliklinikose ir girdeti tuos pacius atsakymus : jus sveiki ,bandykit kol pavyks .....ir nezinau ,kas mums susviete galvelese , kad nusprendem ne poliklinikose o privaciose klinikose nevaisingumo ieskoti ats.i si klausima ,kodel mums nesiseka ,ir zinoma ten radome ats.pas mane buvo truputi bedu su gimda,bet su geru specialistu pagalba mums pavyko pastoti ir isnesioti sveika kudiki ,zinoma privacios klinikos nepigei kainuoja ,bet jei tikrai norit susilaukti kudikio arba issitirti tikrai ,patarciau kreiptis tik i privacias nevaisingumo klinikas ,o nevaikscioti be reikalo i poliklinikas ir gaisti ten laiko eilese ir pan.sekmes :)

    Anonimas