• 9ats.

    kaip galvojate ar Lietuvoje daug patriotu-ar priklausote jiems-ar eisite ginti Lietuvos jei reikes

    asmeniskai as neiciau-turiu ka ginti jei reikes -seima,ir be to juk nestosi plikom rankom pries koki tanka-absurdas-mirtis-naudos nulis tik kaikam sielvartas,o ginybos pradziai turim atrodo 140 ar kiek -siltai sedi sotus -apgins;)

    suniukasPolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nu jau kur politika ten manes nebus..
    Nu ka isvis turi daryt moteris tokiu atveju,kai augina mazycius vaikus.
    Juos mest ir eit kelt riausiu, ar neduok die,jei kas tai mamai nusuks spranda is chuliganisku paskatu, bus labai daug prikariavusi,palikus vaikus naslaiciais ?
    Ir vaiku tevo neleisciau...
    Ir isvis dzin ant ant tos politikos.
    greiciausiai atsidurciau ten,kur ramu, ir nera jokiu gresmiu su visa seimyna.Ji man svarbesne uz patriotizma.Tik savo seimai
    esu patriotiska.

    Anonimas

  2. 1

    as ne patriote ir lietuvos neginciau ne uz ka... manes jie negina, paskutinius triusikus tuoj numaus su visais senais ir naujais mokesciais, tai ka as savo valstybiai dar padekoti tureciau????

    tikmama

  3. 1

    Traukia i Lietuva visada mane, bet niekas ten nesikeicia, negyvenu Lt, neiciau nei jos ginti, puikiai jauciuosi cia kur gyvenu, Airijoje, vaikus auginti cia pasaka, valgom ka norim, perkam vaikui naujus rubelius, galim sau leisti kaip zmones atostogauti, zmones malonus, is viso to dar ir pasitaupom, o Lt musu net nereikia, puse metu ieskojau darbo, atrodo nedaug, bet is ko gyvent cia ir dabar, be jokiu prosvaisciu, is ko gyvent, is sudino minimumo, aciu man nereik.

    Anonimas

  4. 1

    Pariotai buvo sausio 13,o dabar visiems patriotizmas isgaraves.

    grirute

  5. 1

    Tegul patys seimo nariai,salies valdytojai, eina patys tu riausiu ramint. Kaip nekeista juk jiems labiausiai patiems apsaugos reikia,ir bega slept savo siknu vos atplese nuo riebiu kedziu. Visais atvejais patys prisidirbe iki ausu,ir ta bardaka sukele,patys pirmi lenda i krumus.. O ne uz automatu griebias,savo liaudi ginti.
    Ar tave moterie su vaikais.
    Kokie gudrus,kad uz ju bardakus,musu vyrai,musu vaiku tevai. Galvas guldytu.
    Kaip ten buvo sausio 11 yvykiuose.
    patys sedejo pasislepe isvaziave savo vilose,ramiai kavute siurbe.. ir dziaugsmingai zvenge is durneliu lindusiu savo noru po tankais..

    Anonimas

  6. 0

    Jokiu budu neginciau...as is valstybes nieko negaunu ir neprasau,man ji nereikalinga,tai kam ginti...tik mokescius moki,ismeti pinigus kaip i siuksline...tegu gina,tie kur seime sedi ir turi naudos-vagia...nors jie kaip ziurkes issilakstys...nebus kam gint ir karo nebus :Djuk nekariaus patys su savimi :D

    Gyvaciuke

  7. 0

    Aš gal ir patriote,bet ginti Lietuvos tai neisiu,nes Lietuva manęs ir negintų ir negina.

    pavasarinuke

  8. 0
  9. 0

    nemanau kad prie tokios valdzios ju daug liko,koks skirtumas prie ko zmones vargs.neiciau,ir vyro neleisciau.

    Anonimas