Atsakymai

  1. 3

    Gana drasus, bet buna visaip :)

    Yuki

  2. 3

    dukra taip, labai drasi, net per daug, o vat sunus visiskai nepasilieka nei minutei su kitais, net buna kad as iseinu i parduotuve o jis su tevu verkia

    lolita24

  3. 2

    Maniskis berniukas labai drasus kalbina pzystamus vaikus ir kuriu nepazysta,o mergaite igauna drasos tik kai su broliu kur nueina kartu isikibusi i ranka.

    Ermita

  4. 2

    Drasus labai, kartais tas man labai nepatinka, nes eina prie zmoniu viesose vietose, prie kuriu as nenoreciau, kad eitu.
    Bet is kitos puses gerai, nes be asaru lieka mokyklelej nuo pat pirmos dienos.

    Vita_321

  5. 2

    Su retai matytais giminaičiais taip pat elgiasi,kaip ir su dažnai matomais. Ji drąsi,gan stipriai. O nepažystamoje aplinkoje,iki pusvalanduko pabus rami šalia manęs ar tėvelio,po to jaučiasi savimi. Bet savo vietoje. Žino,kas galima ir ko ne.

    Anonimas

  6. 1

    nedrasus,net kartais lupa patempia ar isikisa pirstus i burna

    ruta26

  7. 1

    kadangi as su visais sneku(pazistamais ir nepazistamais) , tai ir vaikas su visais kalba, stai pazistama nesneka su svetimais ar kaimynais, tai ir vaikas nekalba, praeina, kaip pro siena. juk viskas nuo tevu elgesio priklauso, vaikai ka mato-ta kartoja. jei sakysiu vaikui girdint, kad nepatinka tas ir tas zmogus, tai ir vaikas jo vengs, as taip nedarau

    vinipukas

  8. 1

    Musiske tai labai drasi kaip mama salia buna,ji visus kalbina lauke sutiktus,nesvarbu ar vaikas ar suauges:)

    zdraica