• 15ats.

    Nebesuprantu, kas darosi. Dvi savaites pragulėjome šiaulių ligoninėje ( dukrytei ( 3 metai) buvo plauciu uzdegimas , suneliui (6 mėn) bronchitas) is ligonines isleido su temperatura nes pasake kad kraujo tyrimas geras ir viskas jum, gerai. tik gryzome suneliui temp kilo kas 2h. tai atvykome į savo Kuršėnų ligoninę (pripazino sūnui plaučių uždegimą o dukrytei bronchita (žodziu apsimaine ligomis) antibijotikus leidziamus jau gauna 15 paru. o dukrytei temperatūra vis kyla iki 38.5 jau 7 para, sūneliui tris paras buvo, vieną parą nebuvo temp o db jau vel 3 para kyla temp iki 38.5 ( aisku kiltu ir didesne bet duodu vaistuku ir tada po kiek laiko krenta. Kas gali būti :)

    loretike1VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Ir nelaukit jokio pirmadienio.Jei jusu gydytoja atostogauja,yra kita gydytoja.

    grirute

  2. 1

    Prasykit siuntimo i Vilniu,santariskes.

    grirute

  3. 1

    stiprybes jums mamyte ir sveikatos vaikuciams. mano mazius taip pat apsirgo, nemiegu antra nakti jau, stataus zadintuva kas dvi val matuoju temp. kad nekiltu... o pas jus dar du ligoniukai. tkrai mamytes sako, nenoriu jusu jaudinti, bet jei temp vis kyla po tiek antibiotiku tai tikrai kazkas negerai. pas seimos gydytoja kreipkites, gal keisti antibiot reiketu, gal netinka... zodziu laikykites. nezinau kaip dar mums bus, laukiu kol gydytoja dirbti prades, eisim kraujuka darytis, jaudinuos labai.

    rainbow

  4. 0

    Na pinigėliu tai nedaviau, ir esu pries davimus ( na bet zinomaa duociau, jau kritiniu atveju). Na o dabar dar bijau dziaugtis, bet liktais jau gereja mums jau para laiko nebebuvo temp dukrytei, o suneliui nu 8h vakaro nebuvo , tikiuosi kad ir nebebus :)

    loretike1

  5. 0

    Tiesiai sviesiai pasakysiu, duokit pinigu!!! Va tada greit pasveiksit, nes prades daktarai mastyti, nesakau kad visi tokie, bet daznai tik po pinigu pradeda dirbti savo darba.

    Anonimas

  6. 0

    jeigu kraujas geras ir nieko nerodo, tai susirgimas yra virusinis. As manau, kad jusu vaikai ligonineje pasigavo virusiuka, o jie antibiotikais negydomi. Virusiniu susirgimu buna visokiu, ir karsciavimas iki savaites ar net 10 dienu yra normalus.

    Anonimas

  7. 0

    kartais uztenka ir situacija ir paskaityti situacija ir zinai kas yra kai sias laikais gyd isizioje ir nezino ka daro kol jiems koki pora simteliu neidedi i pinigine, tik tada rimciau pradeda ziureti..
    mums kazkada taip buvo tik rotas buvo isgulejom du men tai savaite pagereja kita savaite renimacijoje ir t,t tik baigiam pasveikti ir vel i musu palata atkelia serganti ir vel is naujo, situacija pradejo gereti ir prieziura kai padaviau 200lt, tada ir pradejusiu tik sirgti pas mus nebegulde ir seseles pradejo dometis ir pats gyd per diena asteidavo iki 10 kartu buvo visi tyrimai nuo a iki z padaryti.

    Anonimas

  8. 0

    mano nuomone tokia - siusciau tik i didziuju miestu klinikas tokias kaip Kaunas arba Vilnius, negali nuo plauciu uzdegimo sitiek laiko isbuti temperatura, jau po antibijotiku davimo praejus trims dienoms turetu situacija gereti

    laima_Gudiene

  9. 0

    anonimas1 -daktaras tikras-ligonineje neranda o jis is aprasymo beveik nustate-negazdink mamos jei ir taip nelengva.mamyte stiprybes

    Anonimas

  10. 0

    panasu kad jau cia nebronchitas,ir ne vien plauciu uzdegimas, o greiciausiai meningitas,tik vienintelis dalykas ,kodel ne mirtinos pasekmes, tai kad ne zaibiskos formos, o vaikai jam turi sioki toki imuniteta, dar + antibijotikai tie patys,kap ir israsomi sergant meningitu, toliau jei liga dar laikysis jie gali nebepadeti be pilno gydimo komplekso. beje panasu ir i tuberkulioze, jei buvo skiepyti, bet jau sakyciau ne lengvos stedijos liga. situ dalyku kraujo tyrimas beveik neparodo :(,reikia tik fliuoragrafijos tyrimo.

    Anonimas