Atsakymai

  1. 1

    gerai kai ira kam palikt,seneliam,sesem artimiem,bunam vienos draugas uzsieni ira senelei mociutes atrodo kas is to kai reikia kur iseit ar reikalais nieko neprisiprasysi,arba tiesiog nenori,nera geriau kai visur kartu susitvarkom ir neverkiam...

    jollita

  2. 1

    Būdavo net valandai neramu,vis skambindavau ir teiraudavausi kaip sekasi

    Anonimas

  3. 1

    Pasiilgstu aisku,bet palieku visada tik arba savo tevam arba sesei,tad esu rami.

    Jolka123

  4. 1

    Pradzioj buvo keista.Jauciuosi,gerai nes vaikas gerai jauciasi ne tik mamos draugijoje,bet ir savo draugu darzeli.

    grirute

  5. 1

    žiūrint kam palieku, jeigu savo mamai tai , esu ir visas tris paras dukrytę į kaimą išvežus pas močiutę, o patys su vyrų pasidarėm mini atostogas :). Na mūsų močiutė labai jauna dar tik 39m :) tai ramia širdimi palieku dukrytę jos žinioje :)

    safyra

  6. 0

    as taip pat,jei palieku savo mamai, tai bunu rami, galiu ir visa diena palikti,o kitiem palikt visai nenoriu, o jei prireikia, tai labai skubu viska susitvarkyti kuo greiciai.

    anolis

  7. 0

    Puikiai jauciuosi,juk ne svetimam paliekam,o ir mamom reikia nors valandele pailset.Nepalikciau kudikio visai,bet buvau palikus nes buvo reikalu,ir sveikas vaikas uzaugo nieko nenutiko.

    Anonimas

  8. 0

    Neatsipalaiduoju,mintys visa laika sukasi apie vaikus, ka jie dabar veikia, kaip jauciasi:)...Vyras pvz. jauciasi geriau be vaiku:)

    liutukas

  9. 0

    o ka tu galvoji kad verkti reikia? :d puikiai jauciuosi nes ir vaikas jauciasi puikiaI, NEBUBA NAMUOSE VAIKO NET 8VAL :)

    Anonimas

  10. 0

    Kazkaip iki metuku tai sunku budavo palikti, atrodydavo nieks nemokes taip priziureti kaip as, bet nuo metu kazkaip rami budavau kam bepalikdavau.

    mari25