Atsakymai

  1. 3

    kai atsirado vaikas nuolat stresuoju, net nezinau del ko konkreciai

    busimamama2

  2. 3

    Nestresuoju, i visas situacijas stengiuos zvelgt objektyviai. Gal esu bejausme ? net i serganti vaika ziuriu taip,kad reikia kazka daryti o ne verkslenti, bet kai vaikui blogai,tai ji tada glaudi ir myluoji,atiduodi jam visa savo demesi, bet pati neieskau paguodos is pasaliniu ar artimuju.

    Anonimas

  3. 2

    taip, daznai. sunkiausiai pakeliamas stresas buna del vaiko ligos, kurios niekaip neissigydom. kai tik "atkrenta" ir tenka gultis i ligonine pradeda zeme slysti is po koju.
    taip pat streso ir baimes tenka patirti namu aplinkoje, tai irgi gerokai apsunkina gyvenima.
    sitaip gyvendama ir nemokedama susidoroti su stresinem situacijom susigadinau nervus, todel tenka vartoti antidepresantus ir raminamuosius.

    arcita

  4. 2

    as irgi kaip anonimas stresuoju del pasaulio, Lietuvos probelmu, mane siutina kada blogai ugdomi vaikai, kad jie rengia patycias, vertina turtus labiau nei zmones, kad ir suauge nesugeba buti tolerantiski vieni kitiems, kad daug neteisybes mokesciu sistemoje, nes puse zmoniu nemoka jokiu mokesciu, dirba nelegaliai, o pasalpu, nemokamo gydymo, mokslo, pensiju praso , kad vieni naudojasi visokiomis lengvatomis, o kiti negali nusipirkti maisto, bet vis tikiuosi, kad sita neteisybe bus isspresta, nes protingose ir turtingose salyse to nera, nes ten gyvena saziningi zmones

    vinipukas

  5. 2

    Karts nuo karto,gal nepasakyciau,kad labai daznai.Dazniausiai susije su darbu,kartais is proto varo ivairus mokesciai uz viska.O siaip,manau,individuliai priklauso,kaip zmogus reaguoja i ivairias gyvenimo situacijas.Kas vienam atrodo nereiksminga,kitam gali prilygti 'zemes drebejimui'.Nesu kazkokiu stresiniu situaciju specialiste,bet kiek teko pastebeti is savo gyvenimo rato sutiktu zmoniu,bent moterys, jautriausiai reaguoja i bet kokias sunkesnes situacijas gyvenime,jei pati asmeniskai nera laiminga...Tai susije dazniausiai su seima,vyru,ar vaikais.Nesutarimai ar sveikatos ligos.

    geguziukas

  6. 2

    tresuoju visada tik del kai buna barnis namie ir vaikucio-o del tokiu dalyku kaip pinigai ar siaip kokie rupesteliai tai ne-viskas issprendziama-pinigu nuo nervu nepadauges neverta.oj dar vienas durnas dalykas del kurio stresuoju svoris-mane erzina priaugti papildomi

    suniukas

  7. 2

    visad panikuoju, stresuoju apsirgus ar susizalojus vaikams, o dabar jau pradedu stresuot nes vyresnysis kita meta prades pirma klase, tad vis pasiskaitau spaudoje kaip vyresnieji skriaudzia maziukus ir panasias tad jau pradedu stresuot..

    vejune

  8. 2

    Kai suserga patys artimiausi,labiausiai vaikas. Netekus daug pinigų,stipriai suprastėjus gyvenimo kokybei.

    Anonimas

  9. 1

    del ligu,o siaip daugiau lyg ir nestresuoju

    ruta26

  10. 1

    taip paskutiniais metais labai daznai.del vaiko sveikatos,ateities

    sandritute