• 5ats.

    maitinu dukryte pati diena lik uztenka pienuko ,pritrukstam tik vakare ,tame beda kad diena valgo tankei o nakti miega beveik visa keliu pati naktim bet kai pasiulau kruti ji atsisako biski patraukia ir vel miega,is buteliuko nutraukusi duodu neima naudoja gera buteliuka AVENT kuris prilygsta mamos krutinei ,bet neima nori kruties,ar galima pasiulyt misini vakare,ar neatpras nuo krutines visai?

    blykstMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Tai ir neduok misinuko,jei miega nakti.O buteliukas jums atrodo geras,o vaikuciui tik mamos krutis reikalinga ir nieko jus cia nepadarysit.

    grirute

  2. 1

    tikrai nepakenks,jeigu vieną kartą pasiūlysit mišinuko. tik kad nepadažnėtų mišinuko gėrimas ir bus ok,gal su laiku to pienelio pas jus padaugės. man teko nusipirkti mišinuko pakelį, gal du vakarus padaviau ir nebereikėjo. sėkmės.

    Anonimas

  3. 1

    Niekada nekeldavau naktį ir nesiūlydavau,net gydytojai nerekomenduoja taip elgtis. Užtenka matyt per dieną gaunamo pienelio.

    Anonimas

  4. 0

    nezadinkit nakty,gal jauciasi soti ir todel nepabunda.o jei pabudus prasytu valgyt ir nebut pienuko uztektinai,tai nuo vieno primaitinimo ar maitinimo misiniu manau nieko neatsitiks.

    zdraica

  5. 0

    jei nakti ji miega ramiai ir neverkia, tai vadinasi ir pienuko uztenka kiek vakare gauna, o jei pradesi misinuka duoti tai greitai nebegers to pienelio is kruties tau. ir turesi pereit prie misinuku, tad maziau suk galva ir maitink pati, kiek pavalgo tiek jei uztenka, o tuolab ad nakti miega ir jei miega tai net nezadink, kol pati neatsikels.

    loretike1