• 6ats.

    pradejo neramiai miegot, vercias ant pilvuko ,o tada asaros

    miegojo pirmus 3 menesius ramiai 1-2 k.atsibusdavo pavalgyt,nuo 4men pradejo vartytis, tai nakti pabudusi randu ant pilvo dazniausiai, ir kelias kas dvi val, pamaitinu ir vel miega. ka daryt ...?

    ernestuteMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tai gerai auga vaikas auga maisto poreikis :) dziaukites prisiminsite kad vaika auginate:)) ateis laikas ir isauks, sesrs vaikas miegojo iki 7 men kai kudikis, o nuo 7men prasidejo nuostabus gyvenimas, naktiniai kelimaisi ir visa kita ir taip iki dabar dar nakti atsikelia arbatos atsigerti, tiesiog vaiko toks budas cia reikia laukti kol isauks..

    bambaliukas

  2. 1

    maniske panasaus amziaus ir pradejo kniupscia miegot:)is pat pradziu mazindavau lovytej erdve,nes man budavo baisu kad taip guli:)bet nuo 5men iki dabar
    miega tik ant pilvo,cia matyt is manes paveldejo toki miegojima:)

    zdraica

  3. 1

    Mano nuo gimimo iki 2 su trupuciu keldavosi naktim,nieko nedariau keliausi ir tiek.Susitaikyk su tuo tokia musu dalia,nevienodus vaikus augint,vienos ramius,kitos nelabai ramius ir labai reiklius.

    grirute

  4. 0

    o nieko blogo kad miega pilvuko tokia maza?

    ernestute

  5. 0

    jei nesiverstu ant pilvuko tai gerai ir megotu,neprabustu. Meginau kamsyti,bet vis vien jei pavyksta,kas cia ar instinktas? :)

    ernestute

  6. 0

    cia ka daryt todel kad dazniau keliasi ar kad kniupscias miega?

    zdraica