• 9ats.

    ar perkate vaikams rubus is devetu rubu parduotuviu ar esate pries-as uz pirma del to kad ten galima rasti labai geru ir pigiai nes kainos parduotuvese na asmeniskai man baisiai dideles,antra kudikeliai greitai auga tai tiesiog manau nepraktiska pirkti sakysim megztinuka uz 50 lt ir uzvilgti tik pora kartu,

    na aisku tokias kojinites gietriukus naujus perku

    suniukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Taip,perku ir vargo nematau :) i lauka gerai,po namus irgi,jau iseiginius rubus perku naujus.

    Jolka123

  3. 1

    Taip perku ir pakankamai pigiai ir neblogu rubeliu nuniperku.

    ZivileN

  4. 1

    Taip,perku iš dėvėtų parduotuvių ir nieko blogo nematau,paskui tik išskalbiu gerai ir nešiojam,nes ir išeginių gražių rubelių galima rasti naujų,tik jau ten geresnius kokius batukus tai perkam naujus,o šiaip kitus dažniausiai iš dėvėtų parduotuvių tiksliau dažniau močiutės priperka,nei aš,nes močiutėm patinka puošti anūkus :))

    Keituks

  5. 1

    neperkam,nes iseiginius perkam naujus,o taip pussesere savo mergytes daug atiduoda,yra daug jau isaugtu,o nei karto dar neaprenkti.

    zdraica

  6. 1

    Perku ir randu tikrai geros kokybes,nenutrintu,nesuplysusiu ir be demeliu.

    grirute

  7. 1

    Mes labai dazni sveciai fevetu rubu parduotuvese

    Pabuciuok

  8. 1

    Taip ir tikrai randu nemazai ir visiskai nauju,arba labai geram stovyje.
    Bet buna ir devetuose pasitaiko kosminem kainom,bet galima rast ir iperkamom, ko tikrai neleistai sau vaiku sopingo parduotuvese.
    Pvz: dukrytei ateiciai nupirkau labai grazius naturalis kailinukus,su visom etiketem uz 60Lt. Ir tuos pacius kailinukus maciau firmineje parduotuveje "Asorti" ,jie kainavo 470Lt kailinukai 5-6metuku mergytei.

    Anonimas

  9. 1

    Aš savo vaikui rūbų išvis neperku. Ačiū močiutėms :) Turim labai daug naujų rūbelių, kuriuos po to reikia parduot už 40% kainos,o kai kurie tik po kartą būna aprengti. Turim rūbų ir iš lapdaros. Tikrai nieko prieš juos neturiu, nes naujus rūbelius gaila namuose trinti, kai valgant ar mokantis ant puduko nelaimės atsitinka, o šie puikiai tinka. Be to kai kurių, pirktų už kelis litus, būklės gerumas tikrai stebina.

    Mistikute