Atsakymai

  1. 4

    Kaip gali toks klausimas kilti mamai,jus gi turit vaika,zinot is kur atsiranda,nejau nezinot,kad tikimybe visada yra.

    Jolka123

  2. 4

    Zinoma kad tikimybe yra, ir nemaza ;)

    Yuki

  3. 3
  4. 2

    beje naturali apsauga esant reguliariai ovuliacijai yra tobuliausia nes tai 98% (jeigu ne moteris tarp 35-40metu) ir nereikia hormonu vartot.. , bet vyras su tuo turi sutikt, mes sita apsauga naudoju jau 8metus tik po gimdymo kol maitinau tai buvo neimanoma.. aisku leika tai kad gali but spontanine ovuliacija ir pateksiu i 2%, bet gi nera 100% apsaugos

    vejune

  5. 2

    tik esant spontaniniai ovuliacijai tai imanoma, spontanine ovuliacija buna tik apie 10% moteru tarp 35-40metu, visose amziaus grupese tai buna apie 2% moteru, na zodziu jeigu tau nera 35 tai pastojimo tikimybe vos 2%...

    vejune

  6. 2

    coliukec, cia greiciausiai nepraktikuoji,o samoningai taip darai, noredama pastot, tik vyrui nori primest, oi netycia... viskas suplanuota,kitaip su ugnimi nezaistum. O tos kurios nepastoja tokiu budu daugiau nei per du metus, vadinasi is tikro turi isvis su pastojimu rimtu problemu, ir tas isaiskeja,kai jau vaiko nori,bet jo kaip ner,taip ir ner isvis net nesisaugant.. Is visu Naturalisciu praktikuojanciu si reikala pastoja net 50%, is ju dar 30% isaiskeja jog kazkuri puse isvis nevaisinga, ir tik 20% pasiseka kada nors isvis pastoti,su daktaru pagalba.

    Anonimas

  7. 2
  8. 1

    vejune ,labai suklydai, beje pacios produktyviausios ir vaisingiausios butent moterys iki 30m. ir jom pastot tikimybe netiketai pati didziausia. toliau kuo amzius dideje,vaisingumas silpneja,ir specialiai "darant vaika" nesisaugant visiskai niekaip. Taip pat ir vyru puses spermos kokybe. Apie 15% moteru 30ies jau yra net klimaksiniame pradiniame stadijos eigos linijoj.

    Anonimas

  9. 1

    Jolka123, na ką galiu tau pasakyti, TU apie mane nežinai nieko ir tie mano klausimai rašomi šiame tinklalapyje nebutinai kažka pasako apie mane. Jei neturi ką atsakyti į klausimą o tik piktai pašiepi tai gal pasilaikyk ir nieko neršyk.

    viktorija_a

  10. 1

    zinoma galima.pastoja net ir per pacias menesines :),gali spermijai islike gyvi sulaukt ir ovuliacijos, nors reti atvejai,bet imanomi.

    Anonimas