• 6ats.

    Ar kas nors buvote susidure su tuo, kad atvykus i kita sali ir patyrus daug streso, dingtu menesines?

    as siuo metu anglijoje jau puse metu, ir su menesinemis buvo viskas gerai, taciau nesenai perejau i kita, daug sunkesni darba, ir del jo labai nervavausi, turejau asmeniniu problemu Lietuvoje kurios irgi kainavo nemazai susirupininimo ir asaru, ar gali buti kad del to dingo menesines si menesi? kad esu nescia toki dalyka atmetu, nors aisku del sventos ramybes nusipirksiu rytoj testa, taciau vistiek mane tai labai neramina.

    Mante965sMėnesinėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Esu keliavusi labai daug toli, bet del to ne karto menesines nedingo. Bet karta velavo del streso, kuris atsirado del kitokiu priezasciu, nesusijusiu su kelionemis.

    Yuki

  2. 2

    menesines, del streso gali dingti nebutinai ir kitoje svecioje salyje, jei daug nervuojiesi tai gali dingti ir cia - Lietuvoje.

    tikmama

  3. 2

    moters organizmas (ypac is ginekologines puses) labai jautriai reaguoja i permainas ar stresa.mano gydytoja sakydavo jog net pakeitus gyvenama vieta, ar istojus mokintis kitur gali issibalansuoti cikla. tuo labiau jei yra sunkus fiziskai darbas ir stresas. su lauku turetu susinormalizuoti. jei ilgai neatsiras menesines - nelaukite ir kreipkites pas gydytojus

    busimamama2

  4. 1

    Musu seimai buvo kitaip - atvykus i siltesne klimato zona nei LT, visi persirgom persalimo ligom

    Pabuciuok

  5. 1

    Gali gali. Stresai,vaistai,nedavalgymas,vitaminų stoka ir t,.t

    Anonimas

  6. 1

    Na gal jos veluoja del streso bet jei visikai dingo gali ir nestumas buti jei turejot santykiu

    aurikii