• 11ats.

    jusu vaiko izeidinejimas. Kaip reaguojat?

    sveikutes. ar kas nors jusu vaika pravardziuoja, izeidineja. net jei tas pravardziavimas "nekaltas". Kaip reaguojat?
    mano puses metuku sunelis yra lb didelis, aukstas, stambus, bet nera storas. jis, pagal savo isvaizda atrodo 9-12 men. gime lb didziulis. nemazai aplinkiniu ji vadina storu, gigantu,.... is pradziu nekreipiau demesio, bet db tai jau labai atsibodo. bandau graziai kalbet, sakyt,kad man nepatinka kai ji taip vadina,... bet yra zmoniu,kurie pastoviai taip ji pravardziuoja. ka jus darytumet mano vietoj? ir toliau graziai kalbetumet, ar "uzvarytumet" ant ju paciu, ar ju vaiku? Dekui

    mackeilaSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nu jei gigantas tai tiesa,ir naturali reakcija, kas cia izeidziancio,, negi vadint mazyliu kleckuku jei jau visas kleckas, cia ir vaiko vardas nikuo detas.. jei jis didesnis uz vidutiniokus, tai didesnis.. nematau kur cia pasaipos..

    Anonimas

  2. 3

    O jūs pažvelkite į tai iš kitos pusės. Didelis ir tvirtas vyras turbūt bus. Pajuokaukite ir jūs. Aišku, jei jus labai tai žeidžia - pasakykite tai aplinkiniams. Be to vaikai keičiasi ir manau, kad po metų jis nė kuo nesiskirs nuo savo bendraamžių :)

    Mistikute

  3. 2

    Isvis su tokiais zmonemis nebendrauciau, jei, net pasakius, jog nepatinka kad taip kalba, vistiek ir toliau taip elgiasi... O jei nepazystami kazka pasakytu, tai arba nekreipciau demesio, arba atsakyciau kazka kandziai, bet ne apie to zmogaus vaika, o apie ta pati asmeni, kuris izeidineja mano vaika. Isvis, nesuprantu tokiu zmoniu, kaip galima tyciotis is vaiko vien del to, kad jis tik siek tiek kitoks. O juk visokiu tu vaiku buna...

    Yuki

  4. 2

    as irgi pamenu nervindavausi, bet pagalvojus ka pasaliniams sakyti? ka mato, ta ir kometuoja, juk cia teisybe, tik mes mamos nenorim to girdeti, juk daug maloniau jei pasakytu ''koks grazuolis'', nei ''oi, koks storas'' ar ''kudas'', zodziu daug zmoniu nemandagiu, nuo to nepabegsi, bet kad vaikas maziukas nera plonas, tai tik pliusas, vadinasi sotus ir laimingas. gincytis beprasmiska, nes dauguma net negalvodami pasako ir pamirsta

    vinipukas

  5. 2

    Manau ir man atsibostu, zmones tikriausiai nesako taip noredami izeisti, bet vistiek mane nervintu, tiesiai sviesiai pasakyciau, kad nenoriu jog taip kreiptusi, vadinu mano vaika.

    Anonimas

  6. 2

    Jei jums nepatinka ir pasakykit.Jei supratingi bus daugiau taip nevadins.Arba jus sugalvokit koki epiteta kuris jums prie sirdies.Na mano vaika irgi mociute pavadina "alavine",nes sunki pakelt,bet as nesureiksminu.

    grirute

  7. 2

    tiesiog as ju nekliudyciau tu paciu vaiku,bet jei tai isveda is pusiausvyros kalbeciau su ju tevais,kad paukletu,ne visi esam lygus,ir ne prie visu pritapsim,uz savo vaiko oruma kovociau,imciau kaskokiu krastutinumu,aisku geriausia duoti durniui kelia vistiek jo neras.ira visokiu situaciju kai keiciama ir gyvenama vieta,ir mokykla ir t.t del patyciu,as sakau taip kas pravardziuoja izeidineja jis pats ira nieko vertas zmogus,jokiu manieru jokios pagarbos kitam zmogui ar vaikui,o gal kaska paciam tau atsisuks pries pati tave.

    rittta

  8. 1

    pati buvau lb lieknute vaikysteje.mane vadindavo kudute,kauliuku,... ir man tai ivare didziuli nepilnavertiskumo jausma. todel kovoju ir kovosiu,neleisiu niekam pravardziuoti savo vaiko,net jei tai ir atrodo nekaltai.kai praeiviai ka pakomentuoja,tai dzin,bet jei tas pats zmogus vis izeidinetu, tai labai supykciau.

    Anonimas

  9. 1

    Paprasyciau graziai, kad taip nevadintu. Protingi zmones turetu suprasti

    Pabuciuok

  10. 1

    pasakyk ,kad nepatinka,bet manau kad ne visi supras kas tau nepatinka-galvos kad issidirbineji

    suniukas