• 4ats.

    Dantuku gydymas su narkoze

    Sveikos mamos, ar teko kuriai nors susidurti su dantuku gydymu po narkoze? Pasidalinkit patirtimi, kokia buvo situacija? Nes dabar kam jis reikalingas maziausiai puse metu reik laukt eileje, o kas jei per ta laika pasidarys padetis kritiska?

    sheelsiVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Liutukas, jums labai pasiseke, kad vaikui tokio amziaus greze ir be narkozes tvarke dantis, todel jus ir nesuprantate.

    Net pati gydytoja dirbanti Zalgirio klinikoje pasake, kad paprastai vaikai iki 4 metu yra psichologiskai nepasiruose dantuku taisytis iprastu budu, nes jie bijo garsu, issigasta skausmo iskart panikuoja ir nebesileidzia nieko daromi.

    As suneli beveik treju metuku vedziau pas stomatologe zalgirio klinikoje, jis leidosi dantukus apziurimas, bet neilgam, apie graztu garsa nera ne kalbos, jis bijo garsu, ypac grezimo.. Tai sutaisyti jam pieninius dantukus be sansu. Mums pasiule taisytis su sedacija ( tabletes, kurios vaika padaro mieguista, prislopinta) arba su narkoze, kurios metu sutaiso visus sugedusius dantukus. Dar nezinome kaip elgsimes, bet turime kuo greiciau nuspresti, nes laiko delsti negalima...

    Pabuciuok

  2. 1

    pas maniske silpni dantukai bet niekada neteko narkozes daryti visada taisom be problemu nebent pas tave kita situacija. O jei dantukas genda reik tada skambint is ryto kad gautum laisva talona arba internetu sek laisvu vietu arba eik be eiles sakyk kad skauda vaikui negali valgyt. na nezinau ka pasakyti nes irgi nerlabai aiskiai paklausiai

    juvrate

  3. 0

    Mano nuomone, jei vaikas mazas, nereikia narkozes, nes paskui gali skaudet sutaisyta dantuka. O ir pati narkoze kenkia

    loreta11

  4. 0

    Nelabai supratau klausima. Mes gydemes be narkozes, grezem dejom plombas, turejom 2,5 metuku. Bet giminaiciui dare operacija zalgirio gatveje su narkoze. Salino priekinius dantukus. Vaikas stipriai nukrito butent dantukais, ir sutrupejo baisiai dantys priekiniai, virsuje. Tai operavo ir tiek.Jam tada 2 metai buvo.

    liutukas