• 6ats.

    Klausimas toms kurios su vyru planavo savo nestuma arba planuoja, ar neprailgdavo laikas laukent ar menesines bus ar ne bus ir nekirbeavo klausimas ar pavyko ? Mes su vyru bandome tik pirma sy menesi menesines turetu buti kitos savaites pabaigoje, o testa daryti dar beprasmiska nenoriu bereikalo gadinti nes zinau kad gali neparodyti, bet taip kirba mintis kad gal pavyko ispirmo menesio :) Pries menesines visados maudzia pilva cia buna kaip ispejimas kad tuo susirgsiu, vakar maude visa diena iki kol uzmigau taipat kaip per menesines, bet daugiau nieko nepasikeite tik taip norisi pamatyti tus 2 bruksnelius :)

    aurikiiNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mes kai planavom nestuma pavyko is pirmo karto :) tada delsiau ir nedariau nestumo testo, sau kaliau minti i galva kad nieko nesitikeciau. kainepasirode menesines dar savaite palaukiau ir tada pasirode du bruksneliai :)

    busimamama2

  2. 3

    sveika nekantruoliai :) as pirma nestuma labai labai planavau bet snipstas nepavykdavo ir taip trys menesiai o paskui ir ivyko stebuklelis.:)
    Mano puske su vyru net 4etus bande, taip pat ir pazistamiem buvo ir nepavykdavo pas daktarus eidavo darydavo tyrimus sakydavo kad tyrimai geri bet dar nelaikas truputi pakentet reik ir bus leliukas:) ir del sekso siulydavo susilaikyti na kad vyro sp... butu efektyvesne. Jei neklystu apie pora savaiciu tegul vyrelis pakencia ir pati po menesiniu iskart nesimylek palauk dienele kita :)
    Na sekmes ;)

    juvrate

  3. 1

    planavom ir mes, tai pastojau is trečio ciklo, tie beveik trys mėnesiai tikrai nepraiilgo :)

    Lulu

  4. 1

    Planavom, ir pastojau 2 menesiai po to, kai nutraukiau KT vartojima, todel tikrai neprailgo :)

    Yuki

  5. 1

    As taipat neskubesiu pirma palauksiu menesiniu, jei ne ateis uz keliu dienu pasidarysiu :) taip noreciau kad pavyktu si menesi nezinomybe varo i nevilti :D

    aurikii

  6. 0

    labas.. pazystamas jausmas. cia jau atrodo speneliai jautrus ko niekada per mm nebuna, cia slapintis varau kas 10 min. ir taip jau 7 planavimo menesiu.. :( ir liudna jau darosi. nezinau kaip islaukt metu planavimo kad galetume abu issitirti :(

    Baradziciene