Atsakymai

  1. 6

    man tai tenka pasinaudoti taksi :) jei vyras dirba tai as visada jei kur reikia vaziuoti toliau,tai vaziuoju su taksi :)

    deimantina

  2. 3

    as jau neatsimenu kada vaziavom taxi, seip jei viena kur lekiu tai su mikriuku.. o taip tai vyras veza :)))

    kristale

  3. 3

    Siuo metu taxi visai nesinaudoju, nes nedirbu, o visur kitur vyras nuveza, jei reikia. Naktimis irgi nesitrankau kaip seniau :))) O kai dirbau, tai pvz is vakarines pamainos visada taxi grizti reikedavo, tai i menesi tekdavo vaziuot kokius 15 kartu paryciais namo. Sumokedavau kaskart apie 20-25 Lt, kuriu puse sumos darbdavys grazindavo ( reikedavo pas taxistus prasyt talonelio, kad israsytu, o jie to daryti labai nemegsta, apsimeta, kad taloneliu nebeturi, rasiklio ir t.t :))) tai dar jiems po lita uz varga duodavau).

    Agne

  4. 2

    Iki to laiko, kol nesilaukiau, visi baliai pasibaigdavo grįžimu namo taxi, nors abu vairuojam. Kam rizikuoti. Bet dabar su mažyle, tai jau vairuoju visada aš, tai ir taxi paslaugomis naudojomės senokai. Net nežinau, ar tai labai jau pigu už 1 km-1,25 Lt? Bet kai kitos išeities nėra, o važiuoti reikia, tai tikrai praverčia (svarbu, kad pinigų būtų, o tai kartais tik mikriukui užtenka).

    elegancija

  5. 2

    nors pati vaiuoju, bet buna, kad kartais masina negalima naudotis ar vyras buna kur isvaziaves, tai ir pasinaudoju taksi, jei reikia kur toliau pavaziuoti.

    Benikiux

  6. 2

    tenka pasinaudoti,bet tikrai nedaznai,nebent kai reikia is kokio vakarelio namo gryzti:)P))

    iirina

  7. 2
  8. 2

    mes su vyru naudojames taxsi, tik girztant is vakarelio, nakti:))) o seip visai nesinaudojam, o paksutinis kartas turbut buvo kovo men:))

    ievutek

  9. 2

    na kadangi nedaznai tenka kur iseiti toliau namu tai nesinaudoju taksi paslaugomis visai...o ir tikslo nematau...jei jau reikia tai tada vaziuojame kartu visa seimyna su savo masina...

    Pearl

  10. 2

    nelabai daznai.. na jeigu kur skrendu tai pvz. is rygos areuosto iki autobuso stoties ne taip seniai vykau.. o siiap ir nepamenu..

    gertruda