Atsakymai

  1. 4

    As manau, kad nereikia saves nurasyti i pagyvenusias damas ir forumus rinktis pagal amziu. man dar toli iki 40-ties, bet ir dabar nesirenku forumu pagal amziu, tiesiog bendrauju ten, kur man patinka ir idomu. Aisku, nebeinu i visokius draugas.lt ir panasius, kur nepilnameciai blevyzgoja ir sneka bele ka, tiesiog neidomu. Manau, populiariausi tarp moteru yra supermamos, mamanija ir panasus forumai, kur galima pasidalinti patarimais, informacija ir pan. ivairiausiomis temomis.

    Agne

  2. 2

    pritariu Agnes nuomonei, tiksliai pasakyta ir pastebeta:)))))))neturiu net ka pridurti:))))

    ievutek

  3. 2

    o man irgi idomu butu suzinot atsakyma i si klausima..

    gertruda

  4. 1

    Nera tokio forumo,bent jau as nezinau,yra keletas forumu apie pomegius,nebent ten reikia ieskoti bendraamziu

    ruta26

  5. 1

    Turbut nera tokio forumo, kad vien bendraamzes butu. Visur prisijungusios ivairaus amziaus nares.

    Imbiere

  6. 1

    Lori,gal pamėgink sukurti tokią grupę ir joje gal prisijungs nemažai keturiasdešimtmečių ir ten galėsit bendrauti ne tik apie vaikus;-)

    debesėlis

  7. 1

    cia jums raso autore.daugiausiai klausimu randu apie vaikucius,kudykius,motynyste ir gimdyma.man tai jau seniai nebeaktualu.

    Lori

  8. 1

    Kelintą kartą skaitau klausimą ir atsakymus, ir niekaip nerandu šio klausimo esmės? Ir kaip galima skirstyti forumus pagal amžių? Jeigu turi su kuo bendrauti, turi ką pasakyti, o dar ir širdy nesijauti perkopusi į 5 dešimtį, tai kodėl negali bendrauti kokiame nors forume??? Būtų gerai, kad klausimo autorė dar plačiau parašytų, kodėl jai gimė toks klausimas. Nes, kaip pvz., skaityti - mamanija - 40-metėms tinka ar ne? Juk iš kitos pusės - visos esam mamos, neskirstant pagal amžių. Ir kiti forumai lygiai taip pat, manau.

    elegancija

  9. 1

    pastebėjau , kad jie skirti labai jaunoms mergaitems, nes vyresnes abejoju ar megsta. Pagal paveiksliukų, mirguojančių blizgucių gausą galima suprasti. Gerai, kad nors cia nemirguliuoja, labai jaukus portalas

    vinipukas

  10. 1

    O Jums mamanija nepatinka kad reikėtų eiti į kitus forumus?

    Irma